Acil yardım lütfen cok acil 10 gündür devam ediyor

yakup38
26-06-2011, 21:24   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

 

Bu hatayı bilgisayara 2x2 toplam(4gb) ddr3 1333 mhz ram taktım herşey normal pc açıldı pc 3.25 gb gördü fakat pc reset veya yeniden başlattığımda pc çalışıyor fakat ekran açılmıyor yani görüntü yok pc çalışır durumda. mecburen güçü kesip tekrar çalıştırıyorum bu olaydan sonra sistem normal bir şekilde çalışıyor . Ram leri ayrı ayrı taktığımda da sonuç aynı. bunun sebebi ne 
olabilir..Dedim biosu güncelle dediler en son sürümünü yükledim hatasız AÇILIŞTA BU HATAYI ALIYORUM.Yükledikten sonra pc acıldı yazı vs. şekilleri(çöznürlük felan değişti).Gayret normal bir şekilde acıldı fakat bilgisayarı kapat dedim diğer basısımda bilgisayar çalışıyor görüntü yok.2.gücü kapatıp tekrar deniyorum çalışmıyor.Bundan sonra bios pilini cıkar dediler cıkarıp geri taktım bu hatayı aldım.
Hata:Please enter setup to recover bios setting
CMOS DATE/TİME NOT SET
PRESS F1 TO RUN SETUP
PRESS F2 TO LOAD DEFAULT Valves and contine 
Ben F2 SECİYORUM NORMAL BİR ŞEKİLDE BASLAT DİYORUM 


Normal bir şekilde baslıyor fakat bilgisayarı kapatınca bilgisayarı tekrar açmak istediğimde hersey çalışıyor görüntü yok işletim sistemi felan gelmiyor bilgisayar açılırken bib sesi gelir oda gelmiyor.Mecburen biosun pilini cıkarıp tekrar takıyorum.Her seferinde aynı sey bios pilini cıkar diyen arkadasıma burdan söylüyorum neden öyle birsey dedin güncelleyin dediniz güncelledik yine aynı


İşletim sistemi:Windows 7 32 bit ( 64 bit kurcam bu sorun düzelsin)
anakart:Asus p5kc ddr2 + ddr3 destekli
işlemci: intel core 2 dou E 8400 3.00 ghz
Ramlar(şuan): 2x2 4 gb ddr3 1333 mhz ram
Ekran kartı:HIS HD 3870 IceQ 3 Turbo 512MB (256bit) GDDR4