değerli dostlar yıllardır kullandığım msn adresim şimdi kullanamıyorum.bütün bilgilerim(telefon ve banka bilgilerim ve arkadaşların adreslerinin)in olduğu adrese daha dün giriyordum öyleden önce girdim öyleden sonrada girdim çıktım aynı saat içinde girmek istedim ama giremedim.gizli soru benim sorum değil.şifre sıfırlama mesajı hangi adrese gidiyor bilmiyorum.bu adres sonuçta benim yıllardır kullandığım adresim.şimdi bir muhatap bulupta yılların bilgilerini sorgulayıp benim bu sorunumu çözemezmi.
acil yardım
msn e kullanici adi ve sifreni giridkten sonra nasil bir hata mesaji cikiyor?. msn i internet cafede kullandin mi hic? eger evde msn e giriyorsan senden baska kimler kurcaliyor bilgisayarini?
sayın egemen cafede değil iş yerinde kullanıyorum bilgisayar başından kalkmadan çıktım tekrargirmek için aradan 5 dk.gibi geçti giremedim.şöyle bir ileti geliyor
Girdiğiniz oturum açma adı varolmadığından veya parolanız yanlış olduğundan, msn messenger oturumunuzu açamadı.
------Parolanızı unuttuysanız, lütfen ana messenger penceresinin en altındaki parolanızımı unuttunuz? bağlantısını tıklayın.80048823----- parola sıfırlama işleminde bile gizli sorum benim gizli sorum değil.hangi adrese mesaj göderiyor bilemiyorum. ben bu problemi telefonlada olsa msn sorumlusundan çözmek istiyorum sonuçta bu adresi yıllardır kullanıyorum.telefon ve banka bilgilerim arkadaş adresleri hepsi orada.ilginiz için tşk.
sayın egemen cafede değil iş yerinde kullanıyorum bilgisayar başından kalkmadan çıktım tekrargirmek için aradan 5 dk.gibi geçti giremedim.şöyle bir ileti geliyor
Girdiğiniz oturum açma adı varolmadığından veya parolanız yanlış olduğundan, msn messenger oturumunuzu açamadı.
------Parolanızı unuttuysanız, lütfen ana messenger penceresinin en altındaki parolanızımı unuttunuz? bağlantısını tıklayın.80048823----- parola sıfırlama işleminde bile gizli sorum benim gizli sorum değil.hangi adrese mesaj göderiyor bilemiyorum. ben bu problemi telefonlada olsa msn sorumlusundan çözmek istiyorum sonuçta bu adresi yıllardır kullanıyorum.telefon ve banka bilgilerim arkadaş adresleri hepsi orada.ilginiz için tşk.
acaba msn adresini yanlış yazıo olmayasın veya parolanı.çünkü o uyarı mesajı sadece bu gibi durumlarda çıkar.
arkadasım;
1-aynı mesajı 2 defa yazma.
2-hacklenmısde olabılırsın.senden baska msn sıfrenı bılen varsa veya baska biri ogrenip degıstırmısdır.
3-bu mesajı mesajlasma bolumune yazsaydın daha guzel olurdu.
kolay gelsın
1.birinci gönder demem sonucu mesaj göndermede problem oluştu dedi ikinciyi onun için gönderdim2. şifremi bilen çok kişi var3.acemidir ne yapsa yeridir
afidan1.birinci gönder demem sonucu mesaj göndermede problem oluştu dedi ikinciyi onun için gönderdim2. şifremi bilen çok kişi var3.acemidir ne yapsaSifreni bilen cok kişi mi var?O zaman sana oh olmuş diyecem.
afidan1.birinci gönder demem sonucu mesaj göndermede problem oluştu dedi ikinciyi onun için gönderdim2. şifremi bilen çok kişi var3.acemidir ne yapsa1-olur boyle seyler.
2-sıfrenı verme bır daha kımseye.
3-yenı msn al.
hadı kolay gelsin
Yeni sorunun cevabını öğrenmen,bulman,tahmin etmen vs.. lazım..
Ya da şifreni değiştirenin insafa gelip kendi koyduğu yeni şifreyi sana vermesi lazım..
Bir servis var oraya mail yollamana gerek yok bence,bende işe yaramamıştı..
Arkadaslar. aynı sorun su anda benim başımdada var. Ancak benimkinde şifrem dogru, herşey normal. Parola sıfırlama yaptım beli 20 kere sifre deiştirdim. Gizli sorumun cevabından 20 kere deiştirdim şifeyi ama tık etmiyor. ne msn e girebiliyorum ne maile aynı hada kodu banada geliyor. çıldıracam az sonra...
http://img110.imageshack.us/my.php?image=msn9gr.jpg
PoWeRdArKsen önce kendi yaptıgına bak sende 2 kere gönderiyosun.afidan1.birinci gönder demem sonucu mesaj göndermede problem oluştu dedi ikinciyi onun için gönderdim2. şifremi bilen çok kişi var3.acemidir ne yapsa1-olur boyle seyler.
2-sıfrenı verme bır daha kımseye.
3-yenı msn al.
hadı kolay
1.hiç bişey bilmiyosunuz
2.boş konuşuyosunuz
3.en iyisi susunsenin problemine gelince arkadasım sen banka bilgilerin olan bi adresin şifresini niye çok kişiye veriyosun ne belli başkasının adresini almayacağın.çünki o kadar önemli bi adresin şifresini sadece bi salak dağıtabilir lafım sana deil üstüne alınma ama bence sen yalan söylüyorsun.eğer kanıtlarsan sana o adresi geri alabilirim tabi şu hotmailin yeni açığı çıkarsa.
DeLi_ZaLArkadaslar. aynı sorun su anda benim başımdada var. Ancak benimkinde şifrem dogru, herşey normal. Parola sıfırlama yaptım beli 20 kere sifre deiştirdim. Gizli sorumun cevabından 20 kere deiştirdim şifeyi ama tık etmiyor. ne msn e girebiliyorum ne maile aynı hada kodu banada geliyor. çıldıracam az sonra...seninkine gelince senin şifreni yurt dışından deiştiriyo olabilirler küçük bi ihtimal ama sen burdan giriyosun o adam dier taraftan şifreni deiştiriyo serverada onun şifresi geçiyo amaann neyse karışık.Ama bu deildir bendede aynı dert var lamerin teki saldırıyo msn kitleyiciyle ard ardına çok hızlı bi şekilde şifre denemesi yapıyo sitede güvenlik amacıyla girişi engelliyo gereğinden fazla parola denemesi yaptınız dio sen hotmailden gir bunu derse yeniden oturum aç diye bi buton olur ona tıkla oyle gir herkese saygılar...
http://img110.imageshack.us/my.php?image=msn9gr.jpgSon Düzenleme: blackdog ~ 20 Mayıs 2007 18:17