Açılış sorunu

neo_matrix
12-10-2007, 17:53   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

arkadaşlar benimde bir sorunum var xp her açılışında chkdsk çalışıyor ve bilgisayarımı tarıyor engel olamıyorum ne yapmam gerek not: yerel disk d yi tarıyor c yi yeni formatladım
şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

TuncaBozkurt
12-10-2007, 21:55   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006
kenan s
İlginiz için teşekkürler.parola sormuyor parolanın hesap adının olduğu ekran çıkıyor entera basmam gerekiyor tabiiki ben bunu bu şekilde kullanabilirim bunun farkındayım lakin düzelme imkanı varsa düzelmesinden yanayım. hesap yerinde benim hesabım birde guest hesabı var oda kapalı özür  dileyerek kimseyi de uğraştırmıyorum yazanlara teşekkür edrim.
Belki şu işe yarayabilir:
İnternet bağlantınızın türüne göre Ağ Bağlantıları'nda değişik simgeler çıkacaktır. Eğer dial-up veya elle yapılandırdığınız bir geniş bant internet bağlantısı kullanıyorsanız bu sizin verdiğiniz ad olur. Eğer kablosuz modem ile veya ethernet ile bağlanıyorsanız bu Kablosuz/Yerel Ağ Bağlantısı olacaktır. Hangisini kulanıyorsanız ona sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. "Bu bağlantı aşağıdaki öğeleri kullanır:" yazısının altında Netware için İstemci Hizmetleri yazıyorsa yanındaki işareti kaldırın.

Benzer sorun bende de olmuştu. Eğer Netware için İstemci Hizmetlerini özellikle açtıysanız hiçbir değişiklik yapmayın. Ama gerekli değilse işareti kaldırabilirsiniz.

Anlatımıım biraz bozuk olabilir, kusura bakmayınKahkaha

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 12 Ekim 2007 21:55