Açill yardım ......

umudum
05-09-2009, 18:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

 

Arkdaşlar. ben bir sitede..resim paylaşımları yapmak istiyorum.. Bu sitede,.internetde resim bulup kopya dedikten sonra sadece yapıştır yöntemiyle resimler ekleniyo..fakat ben ilk zamanlar normal  resim eklerken..artık ekleyemiyorum.. Eklediğim zaman sadece şunlar çıkıyor.
file// C:DOKUME%7namelocals/temp/moz  gibi yazılar  kodlar çıkıyor


Normalde resimin açılması gerekirken  bu şekil oluyo..bilgisi olan arkdaşlardan yardım bekliyorum..
 teşekkür ederim..

Son Düzenleme: umudum ~ 05 Eylül 2009 18:49
OSMAN BAĞÇEVAN
06-09-2009, 09:28   |  #2  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,610 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

site de hata olabilir..
 
site de ki arkadaşlarınız varsa onlardan yardım almayı deneseydiniz ?
 
site de değilse hata , site ismini verir misiniz, biz de bakalım şu hataya ?

umudum
06-09-2009, 14:36   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

sitedeki bütün arkdaşlar. resim ekleyebiliyo...bende yapabiliyodum ama..şimdi. yapamıyorum.. ordaki moderatörlere danıştım..bilemdiler..sorun galiba bende..ama ne olabilir....neden file// C:DOKUME%7namelocals/temp/moz  gibi bir kod çıkabilir.....

OSMAN BAĞÇEVAN
07-09-2009, 11:47   |  #4  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,610 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

sorununuz için siteyi bilmeden bişey dememek lazımda , aklıma gelenler şunlar :
 
dns ayarınız bozuk olabilir ,  önceden farklı bir dns ayarlarıyla bağlanıp  şimdi bir değişiklik yaptıysanız bu sorun ortaya çıkabilir..siteniz bir dns ayarı istemiyorsa , dns ayarınızı otomatik almasını seçiniz..
 
tarayıcınız farklı olduğu olabilir , önceden resimlerinizi koyduğunuzda sorunsuz çalışırken , tarayıcınızı değiştirdiğiniz de böle bir hata alabilirsiniz...opera 10 , mozilla 3,5,2  , İE8   önerdiğim tarayıcılardır.. 
 
tarayıcınızda sorun olabilir  , geçmişini temizleyip , tarayıcınızı varsayılan ayarlarınıza getirebilirsiniz ...
 
internettinizin yavaşlığından dolayı olabilir  ,  internetiniz yavaş ise ve o anda internetinizin hızına yükleniyorsanız  bu sorun ortaya çıkabilir..internetle alakalı herşeyi kapatıp sadece resimi upload etmeyi deneyiniz..
 
internette ki bütün artık dosyalarınızı silip (CCleaner , tune up 2009 tercihimdir)  öle denemizi isterim..
bilgisayarınızda ki artık dosyalarınızıda silebilirsiniz..bilgisayarınızın hızlandığını farkedebilirsiniz..
 
kendi elinizle ise :
bilgisayarım /yerel disk C /windows /prefech
bilgisayarım / yerel disk c / windows / temp
bunların içinde ki artık dosyaları tune up ve ccleaner silmezse siz siliniz..
 
bu yaptıklarınıza rağmen sorununuz düzelmezse sitenize bizde baksak iyi olacak : )

Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 07 Eylül 2009 11:48
umudum
16-09-2009, 15:13   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

teşekür ederim arkdaşım sorunu hallettim.expoler çok yavaş olduğu için diğer tarayıcıları kullanıyodum. onlarda olmuyomuş. expoleri deneyince yine sorun çözüldü....sorun yaşadığım site bir engelli sitesiydi...

yardımın için çok teşekkürler osman arkadaşım

Kapalı Hesap (101323)
16-09-2009, 16:14   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

imageshack.com dan yapmayı deneyin

OSMAN BAĞÇEVAN
17-09-2009, 19:10   |  #7  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,610 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

umudum ben teşekkür ederim sorununu çözdüğüne sevindim..