ACİLYARDIM VirusRemove2008

ymetinaslan
27-10-2008, 16:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda (ilk açılışta yada bir müddet sonra) sağ alt köşede System Message diye bir yazı çıkıyor.(Sarı Ünlem Uyarı Yanında) tıkladığımda;

It seems that your computer is not protected from viruses, spyware and adware. They may cause loss or disclosure of your private information, unpredictable system behavior, freezes, crashes or permanent damage to you PC.

VirusRemove 2008 can perfodm quick and absolutely FREE scan of your system for viruses and other infections. Would you like VirusRemover 2008 to scan your PC now. (Recommended)

                     TAMAM                      İPTAL


Yazan bir ekran çıkıyor. İptal dediğimde ise;

NOTICE: You have not completed the virus scan! If your computer is infected, you could suffer data loss, erratic PC behavior, PC freezes and crashes. Do you want to install VirusRemove 2008 to scan your PC for malware now? (Recommended)

                     TAMAM                      İPTAL


Yazılı ekran çıkor iptal ediyorum yada kapatıyorum gidiyor. Tamam lara tıklarsam VirusRemover2008 proğramını kaydet diyor ve tarama yapıyor.

Sorum şu BU BİR VİRÜS müdür?

Eğer virüsse nasıl temizlerim. Sizden ricam teknik olarak çok bilgim olmadığımdan detaylı ve tane tane yazarak yardımcı olursanız sevinirim. Lütfen beni kurtarın bu meletten. Sanırım bu yeni bir virüs ve yakında birçok arkadaş bunla tanışır, hep beraber yenilim. Yardımlarınız formdan yada tmetinaslan@yahoo.com mail adresime yaparsanız çok sevinirim.

Lütfen yardım edin arkadaşlar. Saygılar

Kapalı Hesap (76993)
27-10-2008, 16:39   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,382 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Öncelikle e-mail adresini buradan açık bir şekilde vermeni önermem spamlar ( reklam mailleri ) ile karşılaşman olası
Çıkan ingilizce cümleler ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim ama galiba bilgisayarında VirusRemove 2008 diye bir program var galiba onu program ekle kaldırda listede varsa bence kaldır eğer yoksa senden kurmanı isteyebilir kabul etme çünkü böyle bir antispyware programıda bana pc'nizde virüs var gibisinden bir şeyler dedi ben de o yazılımı kurdum gerisini sen tahmin et
Ama tekrar söylüyorum ingilizce'den pek anlamam