Adını ürünlerinden alıyor!

CHIP Online
15-09-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Şık bir görüntü ve yüksek ses kalitesi isteyenler, bizce bu "küreleri" incelemeli!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/adini-urunlerinden-aliyor_35869.html

Marka adını ürünlerinin şeklinden alan hoparlör ve müzik sistemlerinden Elipson, Extreme Audio ile müzik severlerin mekanlarına ulaşıyor. Ürettiği küre şeklindeki hoparlörleri ve ses kalitesi ile tanınan Elipson; dünyaca ünlü pek çok sanatçının da tercihi olarak evlerinin bir köşesinde yer alıyor.


Müzik kalitesi ile saf ve doğal bir ses sunan Elipson hoparlörler, müzik dinlenen ortamı bir konser atmosferine dönüştürüyor. Fransız Radyo Televizyonu'nun ve Avrupa'nın en ünlü konser salonlarının da seçimi olan Elipson, kırmızı, beyaz ya da siyah renk seçenekleri ve 1940'ların retro tasarımıyla evinizin dekorasyonuna da ayrı bir hava katıyor.


Müziğin merkezi, Elipson Music Center MC1


Bilgisayarınıza ya da iPhone / iPad / iPod'unuza kablo ihtiyacı olmadan bağlanan Elipson Music Center, özel bir USB'si ile standart olarak satışa sunuluyor ve bu standart USB ile iPhone / iPad / iPod'unuz ile bağlantı kuruyor. Çağın gelişmiş müzik server'ı olan Elipson MC1, dijital DAB/DAB+ ve FM radyonuzu iyi bir ses kalitesinde dinleyebilirsiniz. CD player ve USB bağlantısı ile MP3/WMA formatlı ses dosyalarını da dinleyebileceğiniz Elipson Music Center'in içeriğinde bulunan muhteşem performanslı Bang & Olufsen'in Icepower amplifikatörü ile şık küre hoparlörleriniz ile müzik keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Tüm Konu: Adını ürünlerinden alıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr