Adobe'den Flash açıklaması!

CHIP Online
16-08-2012, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Adobe, Android için resmi olarak öldürdüğü Flash hakkında ilk resmi açıklamasını yaptı. İçeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ado ... iklamasi_35376.html

Resimlerle: En iyi 71 Flash oyun bir arada...

Adobe, <span style="text-decoration: underline;">dün yayınladığımız haberimizde de belirttiğimiz gibi</span>, artık Android işletim sistemi için Flash desteği sunmuyor. Öyle ki kullanıcılar, artık Flash'ı Google Play üzerinden bile indiremiyor.


Peki ama bu durum ne anlama geliyor. Eski Android sürümlerini kullananlar da Flash'ı kullanamayacak mı? Bundan sonra ne olacak? Kafaları karıştıran bu sorulara Adobe, resmi olarak kapsamlı bir açıklama ile açıklık getirdi. Biz de Adobe'nin bu açıklamasını, noktasına virgülüne dokunmadan, aynen yayınlıyoruz.


"Adobe olarak Adobe AIR ile birlikte PC web browsing ve mobil uygulamalarında kullanılan Adobe Flash'a odaklanmış olduğumuzu 2011 yılının kasım ayında bildirmiştik. Bu anlamda mobil tarayıcılar için Flash Player geliştirmelerine devam edilmeyeceğini açıklamak isteriz.


Adobe Flash Player tarayıcı eklentisi, cihazın tarayıcısı ve multimedya alt sistemleri ile sıkı bir şekilde entegredir. Bu da iş ortaklarımız tarafından yapılan çeşitli uygulamaları gerekli kılmaktadır. Adobe Flash Player uygulamalarının kullanıcılar için mümkün olan en iyi deneyimi sağlamaya devam etmesi için iş ortağı programımız, bir sertifikasyon programına sahiptir. Sertifikasyon için, içeriğin beklenen şekilde çalıştığından ve Adobe Flash Player'in cihazın dengesini olumsuz yönde etkilemediğinden emin olmak amacıyla kapsamlı testler yapılmaktadır. Flash Player sertifikalı cihazlara tipik olarak fabrikada veya sistem güncellemenin bir parçası olarak önceden yüklenir."


<span style="text-decoration: underline;">Devamı haberimizin ikinci sayfasında...</span>


 


 


Tüm Konu: Adobe'den Flash açıklaması!

Resimlerle: En iyi 71 Flash oyun bir arada...

Kaynak: www.chip.com.tr