Ağ güvenliğini arttırmak mümkün

CHIP Online
12-08-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ZyXEL'in sunduğu yeni nesil UTM Firewall ürün serisi ile ağ güvenliğinizi artırın

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ag- ... k-mumkun_48902.html

Resimlerle: Tarihe geçen en tehlikeli hacker saldırıları

ZyXEL, optimum ağ performansı sunarken bir yandan da derinlemesine ve sofistike bir malware koruması ve sosyal ağ kontrolü sağlayan yüksek performanslı yeni nesil Firewall ailesinin en yeni üyeleri USG (Tümleşik Güvenlik Ağ Geçitleri) ürünlerini piyasaya sundu. Gelişmiş Seri, (USG 110, USG210 ve USG310) küçük ve orta ölçekli firmalar için güvenliğe ve her zaman online kalmaya yönelik spesifik özellikler sunuyor. Performans Serisi ise (USG40, USG40W, USG60 ve USG60W) küçük işletmelerin yanında şube birimleri ve perakende satış noktaları için tam anlamıyla entegre güvenlik çözümleri sağlıyor. Büyük ölçekli firmalar için geliştirilen Extreme Serisi modellerin, (USG1100 ve USG1900) ise 2014 üçüncü çeyreğinde piyasa sunulması planlanıyor.


Kapsamlı koruma sağlıyor


BYOD (Kendi Cihazını Getir) ve bulut bazlı uygulamaların BT dünyasında hız kazanmasıyla ve internet saldırılarının artış göstermesiyle birlikte; sağlam, zengin özelliklere sahip ve yönetilmesi kolay koruma sistemleri de her işletme için hayati önem taşımaya başladı. ZyXEL'in yeni NGFW serisi de günümüzdeki ve gelecekteki tehditler için son derece kapsamlı bir koruma sağlayarak bu ihtiyacı gideriyor.


Yönetim ve kurulumu son derece kolay


"Yeni nesil Firewall ürünlerimiz, sundukları çözümlerle sadece kurumlar için değer yaratmakla kalmıyor, KOBİ'ler için elzem ürünler olarak kanal partnerlerimiz için de yeni bir gelir akışı yaratıyor" diyen ZyXEL Türkiye Kurumsal Ürünler ve İş Geliştirme Müdürü Ömer Faruk Erünsal,  gün geçtikçe artan ve kendini yenileyen tehditler karşısında en güncel ve güçlü ağ güvenlik çözümleri ile ZyXEL olarak firmaların yanında yer aldıklarını belirtiyor. Erünsal, "Yeni USG serimiz sundukları bir dizi özelliğin yanında, gizli maliyet içermeyen agresif bir fiyatlandırmaya da sahip. Bu seri, hem yeni hem de tekrarlayan lisans satışlarımızda, geliştirilmiş bir servis yönetimi sunmasının yanında, yönetimi ve kurulumu kolay ürünler olarak öne çıkıyor. Bu sayede yeni ürünlerimiz, tamamıyla uyumlu ve aynı işletim sistemini kullanan iletişim çözümleri sağlayıcısı olarak kanal ortaklarımızı tek satış noktası haline getiriyor." diyerek sözlerini tamamlıyor.

Tüm Konu: Ağ güvenliğini arttırmak mümkün

Resimlerle: Tarihe geçen en tehlikeli hacker saldırıları

Kaynak: www.chip.com.tr