Aimersoft DVD Ripper 2.6.1 [20.08.2011]

CHIP Online
20-08-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Aimersoft DVD Ripper 2.6.1, DVD'lerinizi istediğiniz bir ses/video biçimine dönüştürmenizi sağlayacak ideal bir DVD dönüştürme aracıdır. Bu DVD dönüştürücüsü ile sevdiğiniz DVD filmlerini sabit diskinize yedekleyebilir, veya taşınabilir cihazlarınızda seyredebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Aimersoft DVD Ripper 2.6.1, DVD'lerinizi istediğiniz bir ses/video biçimine dönüştürmenizi sağlayacak ideal bir DVD dönüştürme aracıdır. Bu DVD dönüştürücüsü ile sevdiğiniz DVD filmlerini sabit diskinize yedekleyebilir, veya taşınabilir cihazlarınızda seyredebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumAnahtar özellikler:DVD'nizi yüksek kaliteyi korurken AVI, MP4, WMV, MPEG, MOV, FLV, MKV ve 3GP gibi bir biçime dönüştürün.
DVD ses parçalarından sesi çıkartarak MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG, AU, vb. bir biçimde kaydedin.
Videoyu iPad, iPod Touch 4, iPod Nano 5, iPhone, iPhone 4G, PSP, Zune, Zune HD, Creative Zen gibi cihazlarda çalınabilecek bir biçime dönüştürün.
Dönüştürmeden önce gereksiz alanları videodan kırpın, videonun istediğiniz bir bölümünü kaydedin.
Birden fazla bölümü tek büyük bir bölüm olarak birleştirin.
Parlaklık, kontrast ve renk ayarları ile DVD dönüştürmeyi özelleştirin.
Önemli not: Yazılımı etkinleştirmek için üreticinin sayfasından kayıt olmanız gerekmektedir (tam sürüm, ücretsiz). Bunun ardından yazılımı etkinleştirmeniz için gerekli olan kodu alacaksınız.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Aimersoft DVD Ripper 2.6.1