Akıllı aydınlatma Philips HUE Türkiye'de!

CHIP Online
07-04-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen ev aydınlatma sistemi Philips HUE, Türkiye'de satışa sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/aki ... rkiye-de_46434.html

iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletlerde yer alan Philips HUE uygulaması ile kontrol edilebilen dünyanın ilk birleşik ev aydınlatma sistemi Philips HUE, ev aydınlatma deneyimini kullanıcıların avuçlarının içerisinden kablosuz olarak kontrol etmelerini sağlıyor. Kullanıcının ruh haline, tarzına ve ihtiyacına en uygun aydınlatma çözümünü uzaktan ayarlayarak ve programlayarak kişiselleştirilebildiği Philips HUE, hem eğlenceli bir yaratıcılık, hem farklı sistemler ile bağlantı hem de aydınlatmada esneklik sağlıyor.

Türkiye'de satışa sunulan Philips HUE paketleri içerisinden evlerde var olan aydınlatma ünitelerinde ve avizelerde kolayca kullanılabilecek E27 duylu üç adet LED HUE lamba ve evde kullanılan wi-fi modemine takılacak bir bağlantı parçası çıkıyor. Tavsiye raf fiyatı 629 TL ile Türkiye'de satışa sunulan Philips HUE'yu kullanmak için geriye sadece iOS ya da Android akıllı cihazlardan HUE uygulamasını istenen cihaza indirmek ve ışığı tamamen yeni bir biçimde deneyimlemeye başlamak kalıyor.

Aydınlatma artık bir ihtiyaç değil, yaşam biçimi...

Yeni Philips HUE ile ilgili bilgi veren ve açıklama yapan Philips Türkiye CEO'su Göktuğ Gür, "Philips HUE aydınlatmada büyük değişimlere yol açacak bir ürün olma özelliğini taşıyor. İnovasyonu misyon haline getirmiş bir firma olarak Philips HUE, bu alanda liderliğimizi bir kez daha göstermemizi sağlıyor. Amerika, Kanada ve Avrupa'nın ardından artık Türkiye'de de kullanıcılar ile buluşan Philips HUE, dijital teknolojinin günümüzde geldiği noktayı çok iyi gösteriyor. Aydınlatmanın artık bir ihtiyacın ötesinde, insanlar için bir yaşam biçimi olduğunu kanıtlayan Philips HUE, aydınlatmanın sınırlarını zorlayarak hayatımızı zenginleştiriyor" dedi.


Tüm Konu: Akıllı aydınlatma Philips HUE Türkiye'de!

Kaynak: www.chip.com.tr

Sevgi Adalı
16-03-2019, 11:53   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Kesinlikle katılıyorum. Aydınlatma yaşamımızın bir parçası. özellikleled ürünlerle birlikte yüksek ışık ve tasarrufta bir araya geldi. Muhteşem sonuçlarla tüm mekanlar aydınlandı.Philips te dünya markası olarak bunların en önünde