Akilli tahta yazılımları

TayfunYel
13-03-2015, 02:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2015

Akilli tahta yazılımları

Akıllı tahta teknolojisini size gelen ürünlerin içerisinde bulunan usb bellek üzerinden labtobunuza yüklemeniz gerekir. Bu bellek size yüklemeye ve kullanmaya hazır bir şekilde teslim edilir.

İlk olarak kurulum  için tekik servis desteği almanızda fayda var. Hem tecrübe kazanmanız hem de doğru bir kurulum için en doğrusu budur. Bununla beraber daha sonra herhangi bgir kurulum gerektiği durumlarda bu işi siz de yapabgilirsiniz. Sadece yapmanız gereken usb bellekte bulunan bilgileri bilgisayarınıza yüklemek ve kurmaktır. Bu kurulumu yapmadığınız taktirde gerekli yazılımlar laptopta bulunmadığı için diğer cihazlar ne kadar doğru kurulmuş olursa olsun akıllı tahta ile ilgili diğer cihazları çalıştırmanız mümkün olmayacaktır. Zaten servisten alacağınız destek ve bellekteki bilgiler sayesinde kurulumu çözmeniz ve devam ettirmeniz sonraki gerekli durumlarda sizi zorlamayacaktır.

Tabi ki bir de diğer parçaların da doğru şekilde kurulup kullanıma hazır hale getirilmesinde de fayda var. Yani bu cihazların doğru çalışması hem yazılımın doğru yüklenmesini hem de diğer parçaların  en doğru şekilde birleştirilerek takılmasını gerektirir. Cihazınızı başka türlü çalıştıramazsınız.

Son Düzenleme: TayfunYel ~ 13 Mart 2015 02:23