Akıllı telefonlarda çoklu bağlantı

YİYİCİ
04-03-2014, 00:32   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

iki yıldır üzerinde düşündüğüm fakat hiçbir sitede bulamadığım sorunlar var.İlk olarak akıllı telefonları telefon mertebesinden alıp bilgisayar mertebesine taşıyan özellikler (OTG,MHL,DLNA) bunlar şu an akıllı telefon kullananların %95 inin aklına gelmeyen özellikler ben daha çok OTG ve MHL üzerinde duracağım.

OTG kablosu bir ucu microusb erkek diğer ucu ise usb dişi yani bu kablonun bir ucunu telefona takıp diğer ucuna usb bellek, klavye, mouse, kablosuz klavye mouse seti, gamepad, kablosuz gamepad bağlanabiliyor.Fakat eksik olan nokta telefon bu cihazları çalıştırırken normalden 3 kat daha hızlı pil tüketiyor olması bunun için resimdeki gibi bir kablo gerekiyo

Ve elimizde bunun olduğunu düşünelim telefona usb , klavye veya mouse bağladık ama gene bir eksiklik var oda büyük bir ekran bunuda MHL ile çözüyoruz fakat piyasadaki aparatlar öyleki sadece tv ye görüntü veriyor ve telefonu şarj ediyor yani telefonu elinize alıyosunuz kablolarla boğuşarak oyunu telefonun ekranına bakarak oynuyorsunuz e o zaman ne anlamı kaldı tv ye bağlamanın bu yüzden bu konuyu açmak istedim.

bize lazım olan telefonu tv ye kablo ile bağlarken aynı anda hem telefonun şarj olması ve aynı anda usb bellek, klavye mouse bağlanabilmesi bu kadar şeyi ne yapacaksın derseniz telefonun pili bitti derdi olmadan 106 ekranda kablosuz klavye mouse ile birlikte internetin , film izlemenin , oyun oynamanın, verilerinize daha büyük ekranda bakmanın rahatlığını ve keyfini sürmek derim.

Ve araştırdığım kadarıyla iki ürün buldum

bu ürünler türkiyede satılmadığı için alıp deneme şansım olmadı ve ihtiyacımızı karşılayıp karşılamıyacağını bilemiyorum bu nedenle size soruyorum bu aparatları kullanan veya bu  konu hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum.Hepinize şimdiden teşekkürler...

0nurKavak
04-03-2014, 02:18   |  #2  
0nurKavak avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
164 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2013

Bu aparatların yaygın olmamasının sebebi bu işlemleri kablosuz bağlantı ile gerçekleştiriyoruz. Görüntü aktarırken miracast'i , bilgisayar dosya aktarımını wi-fi direct, ekstra aygıtı bağlamak için bluetooth kullanıyoruz.

YİYİCİ
04-03-2014, 19:10   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2014

Allshare ile bizde bağlıyoruz ama tv ye modem bağlamamız gerekiyor ve klavye mouse setleri bluetooth la kontrol edilmiyor sadece kendi adaptörü ile bağlanıyor benim istediğim modem veya smart tv klavyesine para vermeden maksimum 50 tlye bir aparatla işimizi görmek.

ozata
05-03-2014, 14:15   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2014

rma İsmi: Ankara Özata evden eve kargo nakliyat
Firma Kuruluş tarihi: 1998
Verdiği Hizmet: Lojistik
Site Adresi::
Yetkili:Selim AYTAÇ,
Ankara Özata evden eve kargo nakliyat firması olarak müşterilerimize en hesaplı fiyatlar ile kaliteli taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Deneyimli elemanlarımız ve geniş araç filomuz ile parça eşyalarınız tam zamanında istediğiniz yere teslimatını yapmaktayız. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmet alanları arasında; evden eve nakliyat,nakliye ambarı, ağır yük eşya taşımacılığı, komple eşya taşımacılık, malzeme taşımacılığı alanlarında müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Ambar firmaları arasında geniş araç filomuz ile ankara merkezden Türkiye'nin (81) iline Ankara merkezden günlük ambar nakli yapan tek firmayız ankara ve diğer illerde şube ve temsilciliklerimiz ile Türkiye il sınırları içerisinde bulunan illerimizden karşılıklı olarak eşya,yük,malzeme nakli yapmaktayız.Ankara nakliyat ambari olarak siz değerli müşterimize kaliteyi ve ucuz taşımacılığın adresini veriyoruz. size bi telefon kadar yakınız.
Ankara nakliyat ambarı firmamızın amacı eşya,yük ve malzeme'lerinizi sigortalayıp axsa oyak sigorta güvencesi ile şehirden şehire yani şehirlerarası aktarma hizmetini gerçekleştirmektedir.Biz nakliyat ambarı şirketi olarak siz müşterilerimiz için sorun olan parça ve parsiyel ev eşyaları,ev eşya ,eşya,yük ve malzeme hizmetlerinizi taşıma hizmetini günü birlik şehirlere aktarmaktayız.Ankara Nakliyat sektörleri arasında kople yükten ağır yüke kadar ve parça yükten parsiyel yüke kadar hizmet veren tek kuruluşlu firmayız.
Vermiş olduğumuz hizmetler
Evden Eve Eşya Nakliyat,Büro Ve Ofis Nakliyesi,Şehirler Arası Nakliyat,Fuar Nakliye,Stand Taşımacılığı,Ağır taşımacılık gibi taşıma hizmetlerimizden yararlana bilirsiniz. Biz nakliyat ambarı ankara firması olarak birden fazla taşımacılık ve nakliye hizmeti vermekteyiz.Ankara ambar nakliyat olarak siz değerli müşterilerimiz yerinizden kalkmadan telefon aramasıyla oturduğunuz yerden hizmetinizi alabilirsiniz
SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ...
WEB SİTEMİZ www.evdenevekargo.org 0536 471 77 28 -0312 276 83 10- 0312 276 83 41