Akınsoft CafePlus hack. (v11.09.02)

wissen
10-07-2017, 16:47   |  #1  
wissen avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2017

ilk olarak Process Hacker yazılımını indiriniz.

daha sonra listeden Cplusc.exe yi bulun.

üzerine sağ tıklayın ve Suspend i seçin.

daha sonra yine üzerine sağ tıklayın, I/O Priority > Very low seçeneğini seçin.

sınırsız internetin tadını çıkarın.


- int. kafe müşterilerine bu tür yazılımlarla hayvan gibi muamele etmeleri doğru değildir. her türlü internet cafe hackinin arkasındayım.

Edit, internet kafede yalnızca yapmak istediğim USB belleğime Ubuntu 17 kurmaktı ve bu CafePlus denen hödük, işime engel oluyordu. bu duruma oldukça olağandışı bir şekilde tepki gösterdim ve bilgisayara vurma noktasına gelen sinirimi güçlükle dizginleyebildim. siz değerli temiz yüzlü vatandaşlarımız da bu şekilde bir durumdan muzdarip olmamanız vasıtasıyla bu konuyu açtım. biliyorum, bu sitenin *değerli yöneticileri konuyu silebilir, fakat eğer bu yöneticiler de siz değerli vatandaşlarımızı ve zekasal olarak belli bir düzeye gelmiş olan bireylerimizi önemsiyor iseler, lütfen konuyu burda tutsunlar. teşekkür ediyorum efendim.


Ek edit, Akınsoft denen kurum, gitsin robot yapımıyla uğraşmaya devam etsin de, ülke olarak az da olsa bi ilerleme kaydedebilelim.

Son Düzenleme: wissen ~ 10 Temmuz 2017 17:14 Neden: Hayati öneme sahip bilgi eklenmiştir.
wissen
10-07-2017, 23:38   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2017

Dikkat, dikkat! Öne sürdüğüm hack yolunun, beklenmedik bir şekilde, talihsizce, USB engelini yok etmekle kalmayıp, internet süresini de sabote ettiğini keşfetmiş bulunmaktayım. lütfen siz değerli vatandaşlarımızın bu şekilde gerek kul hakkına, gerekse tüm insanlık için büyük bir ayıba sebebiyet vermemesini önemle arz ederim. teşekkür ediyorum efendim.