Akp Mitingini Trolleyen İşitme Engelli Vatandaş

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Zamato
02-06-2015, 17:18   |  #1  
Zamato avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2015

Akp'nin Bingöl mitinginde Ahmet Davutoğlu'nun konuşma yaptığı sırada, sahneye işitme engelli bir vatandaş çıktı. İlk başta başbakan Ahmet Davutoğlu ile sarılan ve selamlaşan genç sonrasında mikrofonu eline alıp konuşmak isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Kısa bir süre halka seslenen işitme engelli gencin, başbakan Ahmet Davutoğlu'nun korulamaları tarafından sahneden sert bir şekilde indirilmesiyse tepki çekti.

Akp Mitingini Trolleyen İşitme Engelli VatandaşAkp Mitingini Trolleyen İşitme Engelli Vatandaş
Videomuzu beğenerek, yorum yaparak, paylaşarak bize destek olabilirsiniz.
Kanalımıza abone olmanız bizi mutlu eder:
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bingöl mitingi sırasında, sahneye çıkan işitme engelli bir vatandaşın mikrofonu alıp konuşmak istemesi herkesi neşelendirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla işaret diliyle bir süre anlaşan işitme engelli vatandaş, sonra ne olduysa mikrofonu alıp konuşma yapmak istedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve korumalarından mikrofonu almak için çabalayan işitme engelli vatandaş, mikrofonu eline aldıktan sonra kısa süreliğine halka seslendi. İşitme engelli vatandaşın mikrofonu eline almasıyla halk sevinç naraları attı. Mikrofonla konuşmasını yapan işitme engelli vatandaş kısa süre sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na sarılarak sahneyi terketti.
Tabi Ahmet Davutoğlu'nun korumalarının işitme engelli vatandaşı, sahneden indiriş şekilleri de insanların tepkisine neden oldu.
İşitme engelli vatandaş Akp mitingini trolledi mi bilinmez ama, internette yıllarca fenomen olacak bir video oluştuğu kesin.
Son Düzenleme: Zamato ~ 02 Haziran 2015 17:22 Neden: