Alan Wake Pc Game

Lahana
09-03-2012, 13:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

Oyun : Alan Wake
İnceleme : Siz, kendi çıkışlarınızı yaratabilir misiniz? Kurtulabilir misiniz karanlıktan... Her taraf zifiri karartıyken, sizi bir zift çukuruna düşmüşcesine kendine çekerken karanlığı yırtabilir misiniz? Bilinmezliğin tam koynunda, ışığı görebilir misiniz? Tüm zorluklara rağmen yorulmuş bedeniniz, kabuslara "Evet" demenize engel olabilir mi? Belki de her şey zihninizde kurguladığınız istem dışı bir dünya ve orada yaşayanların ürünüdür, kim bilir? Tek çıkış yolu ise uyanmak, ama söylendiği kadar kolay olmayabilir... Kabus bekçileri, gözlerinizin açılmaması için nöbet tutuyor.  -İlk yazıdan altıntı.

Alan Wake, ikinci kez uyandı

"Nihayet" diyerek başlangıç yapmak istiyorum arkadaşlar. Remedy'nin uzun süren gelişim döneminin ardından X360 için çıkardığı Alan Wake, nihayet geçtiğimiz günlerde PC kullanıcıları için de resmen satışa sunuldu. Tam da PC için her şey bitti demeye gelmiştik, ki karanlıktan çıka geldi Alan. Şimdi ise, karanlığa dönmemesi için onu korumamız gerekiyor. Bize gerçekten ihtiyacı var.


Alan Wake kimdir?

Alan, birçok başarılı işe imza atmış, "Best Seller" olarak anılan, ancak son iki yıldır adam gibi yazılar yazamayan bir yazar. Hikayelerinde anlattığı kabuslar, adeta o kitaplarının sayfalarından çıkmış ve rüyalarına abone olmuştur Alan'ın. Öyle anlar olur ki, kahramanımız bazen gerçekle rüyayı ayırt etmekte zorlanır. Bu durum, onu olduğu gibi, biricik sevgilisi Alice'i de olumsuz yönde etkilemektedir. Bunun üzerine Alan ve sevgilisi, şehir yaşantısından bir süreliğine uzaklaşmak için uzaklara, çok uzaklara doğru yol alır ve Bright Falls'a gelir.

Yapım, çok etkileyici bir girişe sahip, adeta bir sinema filmi gibi. Kamera, olabildiğince çevreyi dolaşırken, arkaplanda da Alan'ın sesini duyuyor, kendisine, hikayesine dair bilgiler veriyor. Stephen King'ten esintiler göreceksiniz bu hikayede, hatta Stanley Kubrick'in The Shining filmini hatırlayacaksınız bazen. Üzerine bir de Alan Wake oynadığınızı tekrar anladığınızda, gerilmemeniz için hiçbir sebep yok doğrusu. Gece, yalnız kalın ve yüksek sesle bu oyunu tek başınıza oynayın. Alan'ı karanlıktan kaçırın, ama bunun için karanlığa adım atmaktan korkmayın. 

Son Düzenleme: Lahana ~ 12 Mart 2012 21:06
Banned
09-03-2012, 13:50   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,369 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

ben oynadım grafik ön planda güzel bir oyun.

okinkurt
10-03-2012, 10:18   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

Arkadaşım forumda korsan paylaşım yasak !

Banned
10-03-2012, 17:20   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 10
2,369 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

LİNK MİYDİ O :) KARDEŞİM O LİNKLERİ KALDIR