Alemturkbiz

minikkel
05-07-2012, 22:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012

İnternet oldukça geniş bir derya. Her geçen gün büyüyen, milyonlarca verinin kaydedildiği devasa bir veritabanı. Bu veritabanında var olan dosyalara erişim sağlamak, film ve müzik gibi materyalleri elde etmek ise her internet kullanıcısının hayalini süsler; ancak çok azı bunu başarabilir. Kullanıcı kesimin büyük çoğunluğunu bilinçli insanların oluşturduğu torrent sektörü ise, tam da bu noktada kullanıcılarına hizmet sunar: interneti ayaklar altına sermek.
Evet, toplumumuzda torrent kullanımı ne yazık ki halen daha istenilen seviyeye ulaşabilmiş değil. İnsanlar ön yargıyla yaklaştıkları ve hızlıca işlerini görmeye odaklandığı için, torrent gibi nisbeten karışık (private tracker'lara davetiye bulmak gibi) işlemlerle uğraşmak yerine ya söz konusu dizi / filmi online olarak izlemeye yöneliyor; ya da dosya upload servislerini kullanıyor.
Bu gidişatın farkında olan ve bu duruma bir "DUR!" diyerek toplumumuza torrent kültürünü aşılamak isteyen AlemTurk ise tüm algıları yıkmak üzere kolları sıvamış durumda. İnsanları cezbeden ve her akşam TV başına kilitleyen dizileri AlemRG adındaki Release Grubuyla reklamsız, kesintisiz ve kaliteli bir şekilde üyelerine sunan AlemTurk (http://AlemTurk.Biz) ; şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bir torrent sitesinden beklenen her şeyi karşılayan, tüm kategorilerini güncel tutmaya özen gösteren ve şimdilik üye alımı yapan bu harika oluşumun müdavimleri arasında sizler de yerinizi almak isteyeceksiniz.