Alldebrid Relldebrid Letitbit Turbobit Hitfile Pre

blue7
15-08-2012, 18:21   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011


Merhabalar,

Uygun fiyatlar, bol alternatifli ödeme seçenekleri, hızlı, kaliteli ve güvenilir bir alışverişin garantisini veriyoruz. Sitemiz 2007 den beridir Online Oyun Sektöründe hizmet vermekte ve açıldığı günden beridir sorunuz ve de hızlı alışverişin tek adresi olmuştur.

Son zamanlarda müşterilerimizden gelen yoğun istek üzerine Download sitelerinin premium hesap satışlarına başladık. Bu işi resmi bir şirket olarak profesyonel bir şekilde yapmaktayız.

Ödeme seçenekleri :

- İş Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halkbankası Havale veya EFT

- Turkcell, Avea, Vodafone Mobil Ödeme 7/24 Anında bakiye yükleme anında alışveriş

- Son teklif üzerinden Kredi Kartı ile ödeme. 7/24 anında bakiye yükleme ve anında alışveriş.

- Moneybookers.

- Western Union.

Sitemizde Satılan Premiumlar : 

- Alldebrid : http://www.maxigame.org/k/171-alldebrid-premium.html

- Realdebrid : http://www.maxigame.org/k/174-real-debrid-premium.html

- Letitbit : http://www.maxigame.org/k/176-letitbit-premium.html

- VipFile : http://www.maxigame.org/k/177-vipfile-premium.html

- ShareFlare : http://www.maxigame.org/k/178-share-flare-premium.html

-  Turbobit : http://www.maxigame.org/k/189-turbobit-premium.html

- Hitfile : http://www.maxigame.org/k/191-hitfile-premium.html

Nasıl Satın Alınır :

- Banka havelesi, Eft ve Moneybookers ve Western Union ile ödeme yaptığınızda sitemize üye olmalı, ardından üye menüsünden ödeme bildirimi açmanız gerekmektedir. Ödemeleriniz mesai saatlerimiz içerisinde 5 yada 10 dk içerisinde onaylanır yatırdığınız ücret sitedeki hesabınıza bakiye olarak eklenir, ardından istediğiniz ürünü seçip sipariş verip 7/24 anında ürün satın alabilirsiniz.

- Mobil ödeme için sitemize üye olmalı daha sonra üye menüsündeki mobil ödeme menüsünden ödemenizi yapamanız gerekir. Mobil ödeme işlemleri otomatikmen gerçekleşmekte, mesai saati içerisinde veya dışında farketmez 7/24 anında bakiye yükleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

- Kredi kartı ile son teklif üzerinden yaptığınız ödemelerde 7/24 hiç bir müdahaleye gereksinim duymaksızın hesabınıza aktarılıp kullanılabilir. Sitemize üye olup ardından son teklif üzerinden ödemenizi yaptığınızda size otomatikmen aldığınız oranda kupon kodu gönderilir st üzerinden, aldığınız kupon kodunu sitemizdeki üye menüsünde yer alan Kupon Kodu Bozdur seçeneğinden yükleyip bakiyenizi anında hesabınıza aktarıp anında alışveriş yapabilirsiniz.

Not : Bir sorun ile karşılaşırsanız veya sormak istediğiniz birşey olursa mesai saatlerimiz içerisinde sitemizdeki canlı destek hattından anında yardım alabilirsiniz. Mesai dışında ise sitemizdeki iletişim bölümünden ticket atıp gerekli yardımı ve desteği alabilirsiniz.

Not 2 :Sitede stok olmadığında ilgili kategorideki Stok İste butonuna tıklayıp stok talebinde bulunabilirsiniz. Stok talepleriniz max 15 dakika içerisinde değerlendirilip gereken stoklar hızlı bir şekilde eklenmektedir.[/COLOR]

Herkese iyi alışverişler dileriz.

Saygılarımızla.

Maxigame Electronics LTD. 

Son Düzenleme: blue7 ~ 15 Ağustos 2012 18:21
blue7
23-08-2012, 02:09   |  #2  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Konu günceldir.