AllMyNotes Organizer Deluxe 2.60 [12.04.2012]

CHIP Online
12-04-2012, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

AllMyNotes Organizer sayesinde bütün notlarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Kolayca ulaşabileceğiniz bir şekilde, bir arada ve şifreli tutulan notlarınızı esnek bir ağaç dalları düzeninde tutmanız mümkündür. Fikirlerinizi, yapılacak işleri ve günlük notlarınızı tutmayı bu uygulama ile keyifli hale getirin!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

AllMyNotes Organizer sayesinde bütün notlarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Kolayca ulaşabileceğiniz bir şekilde, bir arada ve şifreli tutulan notlarınızı esnek bir ağaç dalları düzeninde tutmanız mümkündür. Fikirlerinizi, yapılacak işleri ve günlük notlarınızı tutmayı bu uygulama ile keyifli hale getirin!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumListeler sınırsız olabilir. Veri yönetimini kolaylaştırmaya yönelik çok sayıda yazılım vardır: kişi düzenleyicileri, görev yöneticileri, takvimler, parola saklayıcıları, vb. araçlar. Bu uygulamalar iyi olabilir, ancak kısıtlı bir kullanım alanları vardır ve veri girmeniz için kısıtlı sayıda alan sunarlar.AllMyNotes, bilgi yönetimine farklı bir konsept getirir. Size sunduğu birkaç basit araç ile kendi bilginizi dilediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Kısıtlamalar, zorla belirlenmiş alanlar artık sizi sınırlamayacak.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: AllMyNotes Organizer Deluxe 2.60

bilgi_çağı
12-04-2012, 11:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

Teşekkürler :)

Bir ara kullanmıştım, kampnyadan kazanmıştım benim işime pek yaramadı bende kaldırdım. Ama eminim ki çoklarının işine yarayacaktır.