Alternatif Tatil

hfdturizm
14-10-2016, 12:49   |  #1  
hfdturizm avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

“Hizmetin Farklı Dünyası” sloganıyla yola çıkan ve siz değerli müşterilere hizmet eden HFD Turizm, alternatif tatil kapsamında çok çeşitli imkanlar sunmaktadır. HFD Turizm anlaşmalı olduğu birçok İslami Oteller ile muhafazakar kesimin aramış olduğu tatil fırsatlarını sunmaktadır. HFD Turizm’in bünyesinde yer alan İslami Oteller; hizmetlerinden olanaklarına, etkinliklerinden mutfak kültürüne kadar tüm aşamalarda İslami inanç ve kültürü göz önünde bulundurarak, sizlere rahat bir tatil yapma imkanı sunmaktadır.

HFD Turizm, İslam inancına ve kültürüne uygun olan alternatif tatil anlayışıyla uzun yıllardır turizm sektörü içerisinde lider firmalar arasındaki yerini almaktadır. Kaliteli, sorunsuz ve huzurlu hizmet anlayışından hiçbir zaman ödün vermeyen HFD Turizm, hizmet alan kişilerin her zaman memnun olmasını sağlamaktadır. Her bireye rahat tatil yapabilme imkanı sunulması adına bugün hemen hemen her tatil beldesinde İslami tatil anlayışına uygun olan İslami Oteller ile anlaşmamız bulunmaktadır. Türkiye’nin popüler tatil bölgelerinden diğer tüm il ve ilçelerine kadar alternatif tatil fırsatları barındıran HFD Turizm ile sizde dilediğiniz huzurlu tatili yapabilirsiniz.

HFD Turizm, İslami tatil otelleri, İslami termal oteller, İslami balayı otelleri gibi birçok alternatif tatil fırsatı sunmaktadır. Bu otelleri diğer otellerden ve tatil konseptinden ayıran en önemli özellik; bu otellerin baştan aşağıya İslami kurallara uygun şekilde tasarlanmış olması ve buna yönelik hizmet vermesidir. İslami otellerde, muhafazakar kişilerin yaşam biçimleri göz önünde bulundurularak her hizmet buna uygun detaylandırıldığı için gönül rahatlığıyla eğlenme ve dinlenme imkanınız olmaktadır.

Anlaşmalı olunan, helal tatil anlayışına uygun konseptteki otellerde aile havuzları ya da bay ve bayan konukların kullanması için ayrı havuzlar bulunmaktadır. Böyle bir imkanı olmayan muhafazakar otellerde ise bay ve bayanlar havuzu farklı zaman dilimlerinde kullanmaktadır. Bazı İslami oteller misafirlerine bay ve bayanlar için ayrı plaj imkanı da sunmaktadır. Bununla beraber helal tatil otelleri yiyecek ve içecek hizmeti konusunda da oldukça hassastır. Muhafazakar tatilcilere sunulan tüm yiyecek ve içecekler İslami usullere uygun helal gıdalardan elde edilmektedir. Ayrıca İslami otellerde konaklayan misafirlerin ibadetlerini yerine getirebilmeleri için bay ve bayanlara özel mescitler bulunmaktadır. Böylelikle konuklar tatillerini yaparken ibadetlerinden de geri kalmamaktadır. Tüm bu özellikleriyle HFD Turizm’in anlaşmalı olduğu muhafazakar oteller İslami kurallar çerçevesinde, gönül rahatlığıyla bir tatil yapabilmenize imkan vermektedir.

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde anlaşmalı odluğumuz beş yıldızlı İslami oteller ve dört yıldızlı İslami oteller ile sizlere konforlu ve İslami usullere uygun tatil fırsatlarını ekonomik fiyatlar ile sunmaktayız. Ayrıca İslami oteller erken rezervasyon fırsatları sayesinde her bütçeye uygun tatil imkanına sahiptir. Alternatif tatil sektöründe hizmet veren HFD Turizm ucuz İslami otel fırsatları ve uygun ödeme koşulları sayesinde müşterilerine uygun bir hizmet gerçekleştirmektedir.

Kaynak: https://www.hfdturizm.com/