Altyazı uygulaması App Store'u gülümsetti

CHIP Online
28-08-2012, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone için sunulan bu komik altyazı uygulaması, bakın neler neler yapıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/alt ... lumsetti_35592.html

Fotoğraflara komik altyazılar ekleyebilmeyi sağlayan Altyazı uygulaması App Store'u gülümsetmeyi başardı. Altyazı uygulaması, ister o an çekilen, ister ise kütüphanede kayıtlı fotoğraflara komik altyazılar yapıştıran eğlenceli bir uygulama.


Altyazı ile yüzlerce komik altyazıdan biri otomatik olarak fotoğrafa ekleniyor ve asla aynı altyazı tekrar edilmiyor. Üstelik fotoğrafları anında arkadaşlara göndermek, birlikte eğlenebilmek, Facebook ve Twitter'da yorumlar yapmak ve beğenebilmek de mümkün. İstenirse o anda çekilen bir fotoğraf, istenirse kütüphanden seçilen bir resim altyazı uygulamasında kullanılabiliyor Altyazı'nın daha ileri pro versiyonunda; kullanıcı, fotoğraflar üzerindeki altyazıları dilediği gibi değiştirebilirken, emoji'lerle daha da neşelendirebiliyor ve kendi altyazılarını yazıp fotoğraflarını kişiselleştirebiliyor.


Fotoğraf meraklısı iPhone kullanıcılarının ve fotoğraflarını neşelendirmek isteyen herkesin kullanımına açık olan Altyazı, basit altyapısıyla kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlıyor. Fotoğrafı alıp üzerine komik alt yazıyı yapıştırıyor. Kullanıcı fotoğrafı ister kütüphanesine kaydediyor, ister arkadaşlarına e-mail atıyor veya dilerse Facebook'tan, Twitter'dan hemen paylaşabiliyor.


Uygulamayı yüklemek için &lt;span style="text-decoration: underline;">bu App Store bağlantısına</span> tıklamak yeterli oluyor.

Tüm Konu: Altyazı uygulaması App Store'u gülümsetti

Kaynak: www.chip.com.tr