Amazon cebinde sürpriz bir dev!

CHIP Online
17-10-2013, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son aylarda sık sık dedikodulara konu olan sürpriz cebin altından, HTC mi çıkacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ama ... -bir-dev_43214.html

Resimlerle: Türkiye'de bulamayacağınız 25 cep!

Financial Times'ın, isimsiz kaynaklardan aldığı bilgilere göre HTC, Amazon'un uzun süredir hakkında konuşulan telefonu için kolları sıvamış durumda. İddiada, iki firmanın üç farklı modelden birisinde karar kılacağından bahsediliyor.


Amazon telefonu dedikodularında iki yıllık süre içerisinde, iki adet farklı Amazon telefon göreceğimizden ve bunlardan birisinin 3D kullanıcı arabirimi yaratabilmek için, dört kameraya sahip olacağından bahsediliyor. Aynı kaynak, Financial Times'a, "Bu yıl herhangi bir telefon üretilmeyecek." diyecek kadar da net konuşuyor. Tabi HTC'nin desteklediği ön görülen cihazın, 2014 içinde piyasada olması da mümkün.


Bu arada HTC, Google tarafından yönetilen ve 84 firmanın imza attığı, Open Handset Alliance kurallarına tabi bir firma. Bu yönetmeliğin yegane amacıysa, Android'i açık kaynak kod sistemi olarak bırakmak ve tüm cihazlarla uyumlu şekilde çalıştırma yönünde. Eğer Amazon'nun üreteceği telefon, Android işletim sistemini, tıpkı şu anda Kindle Fire HDX'in yaptığı şekilde gündeme getirirse, işte o zaman HTC'nin içerisinde bulunduğu ittifak, çok farklı bir hal alabilir...

Tüm Konu: Amazon cebinde sürpriz bir dev!

Resimlerle: Türkiye'de bulamayacağınız 25 cep!

Kaynak: www.chip.com.tr