Amazon'nun yeni cihazı bir telefon mu?

CHIP Online
19-12-2012, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son dönemde adını çok sık duyduğumuz dev şirket, şimdi de akıllı cep telefonu mu yapıyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ama ... lefon-mu_37613.html

Resimlerle: Akıllı telefon değil, anti-akıllı telefonlar...

Amazon, piyasada bulunan Kindle tabletleri ile kullanıcıların büyük beğenisini toplamış durumda. Uzun süredir devam eden bu başarı, 2011 yılından beri Amazon markalı bir akıllı telefonun da üretileceği hakkındaki spekülasyonları bir hayli artırmıştı.


Taiwan Economic News'te yayınlanan bir habere göre, Seattle'lı şirket yakın zamanda akıllı telefonları ile karşımızda olacak ve cihazın üretimi Foxconn tarafından yapılacak. 2013'ün ikinci ve üçüncü çeyreği arasında bir tarihte piyasada olacağı iddia edilen cihazın tahmini fiyatıysa 100 ile 200 dolar arasında olacak. Yani Amazon, Kindle ile uyguladığı "ucuz cihaz" politikasını cep telefonunda da devam ettirecek.


Şimdilik konuşulan üretim adeti, önümüzdeki yıl için beş milyon adet. Eğer bahsi geçen bu iddia doğru çıkarsa, piyasaya çıkacak olası bir Amazon markalı akıllı telefonun, Android Jelly Bean ile gelmesi kuvvetle muhtemel.


Konu hakkında yayınlanan daha önceki haberlerde, cihazın 4 ya da 5 inç ekran boyutlarından birisine sahip olacağı ve "Google Play"e kıyasla "Amazon app store"a çok daha kolay ulaşacağı belirtilmişti.

Tüm Konu: Amazon'nun yeni cihazı bir telefon mu?

Resimlerle: Akıllı telefon değil, anti-akıllı telefonlar...

Kaynak: www.chip.com.tr