ana bilgisayar işlemi çalışmayı durdurdu

ezos
01-05-2013, 03:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Wındows home premium 32 bit işletim sistemim var. İnternetten dızı ızlerken laptopun sarjı bıttı ve kapandı gerı actıgımda guvenlık duvarı hata verdı imf.exe hatası aldım , windows hizmetleri için ana bilgisayar işlemi çalışmayı durdurdu yazısı geldi ve ınternet baglantım koptu. İmf.exe hatası ıobıt ten kaynaklanıyormus sılınce duzeldı ancak diğer iki sorunu halledemedim. Wifi bozuldu herhalde diye ethernet kablosunu taktım bilgisayara ancak yine bağlanamadım aygıt yonetıcısınden ethernetı gorebılıyorum ancak ınternete gırmıyor. ve de guvenlik duvarını etkinleştiremiyorum .ne yapabilirim lutfen cevap yazın (virusle alakalıysa tarayıcı olarak iobit kullanıyordum sildiğim için şu an hiç virus programım yok )

Bu sorunun kabul edilmiş çözümüne hemen ulaşmak için tıklayın
Sistem Bilgilerim
hades82
03-05-2013, 12:15   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

hizmetlerde firewall ve wireless hizmetlerinin çalıştığına emin misin ethernet ve wireless bağdaştırıcıları etkin mi bunlarda sorun yoksa detaylı bir virüs taraması yap avg free öneririm

xDeXteRx
03-05-2013, 12:42   |  #3   ÇÖZÜM
xDeXteRx avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 24
123 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2013

tweaking uygulamaları ile bilgisayarınızı teste tabi tutup hasar gören servisleri onarmanız mümkün.piyasada bir çok windows repair programı mevcut.bunlardan birini temin edip bilgisayarınızdaki Windows Güvenlik Duvarı onarımını yapabilir,Hosts Dosyanızı Onarabilir,Internet Explorer,Winsock ve DNS Önbellek onarımlarını gerçekleştirebilir,Proxy Ayarlarını düzeltebilir,sistem dosyalarının tamirini gerçekleştirebilirsiniz.

bu şekilde de güvenlik duvarı probleminizi ve internet sorunlarınızı giderebilirsiniz.

xDeXteRx bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]