R3QU3M
Testlere inanan kim gerçek hayattaki performansa bak sen bilmeyebilirsin ancak test programlarının çoğunun intele ve nvidia ya göre uyarlandığından AMDnin bütün işlemcileri dandik zaten bu duygusallık değil biraz gerçekleri görün intel ve amd nin bir sürü işlemcisini kulandım E8400 ile 6000 test ettim 6000 daha stabil çalışıyor bana göre ve daha hızlı.
Zaten bütün bu testlerde E8400 ün amd x2 6000 ı geride bırakması tesadüF. Alın bakalım taptaze Passmark testinde E8400 sadece % 60 farkla önde. PassMark testi comple bir sistemi de değerlendirebilen dünyada yıllardır kabul görmüş bir testtir.
Zaten bütün bu testlerde E8400 ün amd x2 6000 ı geride bırakması tesadüF. Alın bakalım taptaze Passmark testinde E8400 sadece % 60 farkla önde. PassMark testi comple bir sistemi de değerlendirebilen dünyada yıllardır kabul görmüş bir testtir.
Testi indirip kullanmak isteyenler için chip online download bölümünde link de verilmiş. O sayfaya buradan ulaşabilir merak edip testi yapmak isteyenler.
Zaten 97 dolarlık bir işlemciyi tam 2 katı 194 dolar fiyata sahip E8400 ile kıyaslayıp AMD X2 + 6000+ ile kıyaslamak öyle büyük bir gaf ki bu olsa olsa ATI fanlığıdır. Pardon ya biraz duygulandım burada gözyaşlarım genzimi tıkadı da !!!

Tomshardware sitesi de manyak mıdır nedir ? Bir sürü cpu almışlar ve bu cpu lara sadece sentetik testler değil akla gelecek her kategoride test etmişler. Photoshoptan tutun oyun testlerine , antivirüs programnıdan tutun dosya sıkıştırmaya performansına , satrançtan tutun da oyun oerformanslarına kadar herşeye bakmışlar . Yani adeta check up yapmışlar. Manyak işte adamlar bu testler gerçeği yansıtmaz ki , hani testleri yapmadan önce Chip foruma üye olsalar ve ''R3QU3M'' rumuzlu abilerine sorsalar kendisi onlara zaten gereken açıklamaları yaoardı. ...
Cahillik işte ''R3QU3M'' abileri. Affet çocukları. Aslında bir dahaki teste sana uçak bileti göndersinler de testleri en adil şekilde senin kontrolünde yapsın çocuklar....
İşte uygulanan testler
,16.html
İşte Sonuçlar:
,370.html?prod%5B1267%5D=on&prod%5B1263%5D=on&prod%5B1252%5D=on
Hani yok güzelim Amd 6000 + eski işlemcilerden E6700 e geçilmese E8400 kendisini muhatap alacakmış ama , bak sen şu yaramaz E6700 ün yaptığına . Fırsat vermemiş ki , amd 6000+ ya. Haksızlık ama bu lütfen amd 6000+ nın hakkını resmen yemiş bunlar. Sadece hak yememişler kafayı da yemişler.