analar ve anneler

gülsüm64
13-10-2015, 18:16   |  #1  
gülsüm64 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

Ay Yapım'ın çok konuşulacak yeni projesi "Analar ve Anneler"in büyük bir merakla beklenen ilk tanıtımı önceki gün ATV ekranlarından izleyiciyle buluştu.
Senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın yer aldığı dizinin duygusal tanıtımı büyük beğeni topladı.
Yeni sezonun, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile çok ses getirecek yapımı olacak "Analar ve Anneler" 1970'li yılları ekrana getirecek. Dizi; birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşayan iki genç anne olan Kader (Hazar Ergüçlü) ve Zeliha'nın (Sinem Kobal) aynı evlat için vermek zorunda kaldıkları savaşı konu alıyor.
Sinem Kobal, dizide üniversite öğrencisi, evli bir genç kadın olan Zeliha karakterini canlandırıyor. Aynı üniversiteden arkadaşı olan Tahsin'e ise Medcezir dizisiyle yıldızı parlayan Metin Akdülger hayat veriyor. Taşrada yaşayan Kader karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'ye ise genç ve başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe, Mustafa karakteriyle eşlik ediyor.
Ay Yapım imzalı Analar ve Anneler çok yakında ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

gülsüm64 bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Tuba64
18-10-2015, 16:56   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

çok güzel olmuş gülsümAlkış