Android 4.1, kime, ne zaman gelecek?

CHIP Online
01-10-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android 4.1 hangi cebe, ne zaman gelecek? Sizin cebiniz de listede mi? Cevaplar içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... -gelecek_36174.html

Resimlerle: Az bilinen 5 ücretsiz Android launcher'ı

Google'ın mobil işletim sisteminin son sürümü Jelly Bean (Android 4.1), Nexus 7 tablet ile beraber geliyor. Ancak Jelly Bean'i kullanacak tek cihaz, Nexus 7 değil ve onu iple çeken çok sayıda cep ve tablet var. Örnğin Nexus S, Jelly Bean güncellemesini almaya başladı bile. İşte farklı üreticilerin Jelly Bean'e güncelleme planları.


Samsung


Galaxy S3'ün Android 4.1 güncellmesi, Batı Avrupa'da indirmeye sunuldu bile. Samsung, güncellemenin "diğer piyasalara yavaşça sunulacağını" söylüyor ve kalan yerler için kesin bir tarih vermiyor.


Şirket, şu cihazlara da Jelly Bean'i sunacağını onaylıyor: Galaxy Tab 2 7.0 ve Tab 2 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance, Galaxy S2 LTE, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2 ve Galaxy S Duos.


HTC


HTC, en az üç cebine Jelly Bean güncellemesini getireceğini açıklamıştı. Bir HTC yetkilisine göre bu şanslı cepler, HTC One X, HTC One XL ve HTC One S olacak. Son raporlara göre One X, Ekim ayında Android 4.1'e geçebilir.


Tüm Konu: Android 4.1, kime, ne zaman gelecek?

Resimlerle: Az bilinen 5 ücretsiz Android launcher'ı

Kaynak: www.chip.com.tr