Android 4.2 ve yeni Nexus'lar tanıtıldı

CHIP Online
30-10-2012, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google, yeni Android 4.2'yi, yeni Nexus cebini, yeni tabletini ve fazlasını tanıttı! Hepsi içeride.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... anitildi_36716.html

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Google, "yeni bir tat" olarak adlandırdığı Android 4.2'yi resmen tanıttı; yeni Nexux 10 tableti, Nexus 4 akıllı cebi ve fazlasını da ortaya çıkardı. Google'ın etkinliği, Hurricane Sandy kasırgası nedeniyle ertelenmişti ancak şirket kendini yeni ürünlerini tanıtmaktan alıkoymadı.


Yine "Jelly Bean" olarak anılan Android 4.2, bir televizyona veya kablosuz HDMI adaptörüne sahip bir ekrana içerik akışı yapabilme, hareket tabanlı girişe izin veren yeni bir klavyeye, geliştirilmiş metin tahminine ve aynı cihazda çoklu kullanıcı desteğine sahip. Android 4.2'deki diğer bir yenilik olan Photo Sphere, panorama fotoğrafları oluşturmanıza izin veriyor. Giriş ekranının kişiselleştirilmesi de artık daha kolay.


Yeni Daydream işlevi ise cihazınız boştayken veya istasyona takılıyken belirli verileri veya fotoğrafları göstermesini sağlıyor.


Google, Jelly Bean'deki yeniliklerin Android deneyimini daha akıcı ve hızlı bir hale getirdiğine de değiniyor. Jelly Bean, siz ekrana dokunur dokunmaz CPU hızını artırıyor ve "neredeyse parmağınızın altındaki pikselleri hissetmenizi" sağlıyor.


Tüm Konu: Android 4.2 ve yeni Nexus'lar tanıtıldı

Resimlerle: Hayrete düşüren Google Maps görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr