Android 4.3 bize ne zaman gelecek?

CHIP Online
25-07-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dün tanıtılan Android 4.3, HTC ve Samsung ceplere ne zaman gelecek? İşte ilk resmi açıklamalar!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... -gelecek_41697.html

Resimlerle: Android 4.3'ten ekran görüntüleri!

Google, Android'in yine "Jelly Bean" uzantısını taşıyan en son sürümü Android 4.3'ü dün akşam ortaya çıkardı. Nexus cihazlar, her zaman olduğu gibi güncellemeyi hemen alma ayrıcalığına sahipler, peki ya HTC ve Samsung ne yapmayı planlıyor?


HTC One ve Galaxy S4'ün saf Android ile çalışan, üretici arayüzlerini taşımayan "Google" sürümleri, aynı Nexus'lar gibi Android 4.3'e hemen geçebilecekler. Ancak HTC'den gelen açıklama, orijinal HTC One'ın Android 4.3'e ne zaman geçeceği konusunda maalesef çok şey söylemiyor. HTC'nin global çevrimiçi iletişim yönetmeni Jeff Gordon, "Android 4.3'ü inceliyor ve bu güncellemeyi planlarımızla nasıl uyumlu hale getireceğimize bakıyoruz."


Tayvanlı şirketin aksine Samsung, Android 4.3 güncellemesiyle ilgili çok daha açık konuştu ve (ne yazık ki) şunları söyledi: "Samsung UK belirli Galaxy cihazlarını Android 4.3'e güncelleyeceğini önümüzdeki aylarda onaylayacaktır." Güncellemenin önümüzdeki aylarda "onaylanacak" olması, Galaxy'lerin 2014'ten önce Android 4.3'ü göremeyeceği anlamına gelebilir.

Tüm Konu: Android 4.3 bize ne zaman gelecek?

Resimlerle: Android 4.3'ten ekran görüntüleri!

Kaynak: www.chip.com.tr