Android 4.4 bize ne kadar yakın?

CHIP Online
23-09-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'ın sır gibi gizli tuttuğu Android 4.4 çıkış tarihi, öyle bir gafla ortaya çıktı ki...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... ar-yakin_42794.html

Resimlerle: Android ceplere bakım

Android'in merakla beklenen 4.4 sürümü, yani diğer ismiyle Android Kitkat'ın ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyordu. Google bu konuda bilgi vermiyor, Android kullanıcıları da yeni ve geliştirilmiş Android sürümüne ne zaman ulaşacaklarını merak ediyordu.


Google sorulara cevap vermeyince, uyanık bir kullanıcı bu soruyu Nestle'ye, yani KitKat'ın üreticisine yöneltti. Nestle Almanya'nın Facebook sayfasına, Android KitKat sürümünün ne zaman piyasaya çıkacağını soran kullanıcı, Nestle Almanya'nın Facebook sayfasını yöneten ve muhtemelen hangi bilgilerin çok gizli olduğunun farkında dahi olmayan bir sosyal medya uzmanının Nestle'deki yöneticilerden duyduğu tarihi öğreniverdi: "Merhaba Tim, Android 4.4 KIT KAT Ekim ayında yayınlanacak..."


Böylece Google'ın hakkında bilgi vermediği yayın tarihi, Nestle sayesinde tüm dünyaya açıklanmış oldu. Ekim'e de "şunun şurasında" fazla bir şey kalmadığını düşünürsek, iOS7'nin hemen ardından yeni Android sisteminin de haber bültenlerini meşgul edeceğini tahmin edebiliriz.


Ayrıca, Android KitKat'ın, Google'ın amiral gemisi olacak Nexus 5 telefonu ile beraber ortaya çıkması bekleniyor. Fakat tüm bu çıkarımlar, Nestle'nin, yani bugüne dek teknoloji dünyası ile pek de ilişkisi olmayan bir şirketin ağzından kaçanlar doğrultusunda yapılıyor. Neyin ne kadar gerçek olduğunu ise, zaman gösterecek...

Tüm Konu: Android 4.4 bize ne kadar yakın?

Resimlerle: Android ceplere bakım

Kaynak: www.chip.com.tr