Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

CHIP Online
29-05-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kutusundan KitKat'lı çıkanlar, KitKat'a güncellenenler ve güncellenecekler... İşte KitKat'lı cepler!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/an ... efonlari_47305.html

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Yeni bir Android akıllı telefon alacaksanız elbette en güncel sürümü desteklemeli. Piyasaya çıkacak olan ya da halihazırda piyasada olan ve Android 4.4 KitKat destekleyen 50'den fazla Android'li cebi sizin için derledik.


Daha şık bir görünüm, daha çok özellik ve gelişmiş güvenlik, Google her Android güncellemesini bu üç temel unsur üzerine kuruyor. Android 4.3 Jelly Bean'den sonra Kasım 2013'te yayınlanan Android 4.4 KitKat güncellemesi neredeyse yarım senedir piyasada ve üreticiler de yavaş yavaş yeni sürüme ayak uydurmaya başladı. Android 4.4 ile birlikte tanıtılan Nexus 5'in ardından, 3 ay sonra, Motorola Moto X ve sonrasında da HTC One M8 ve Samsung Galaxy S5 KitKat'la geldi. LG de pek modeline KitKat güncellemesini sunmuş durumda. Akıllı telefon marketinin eski liderleri de elbette Android 4.4 KitKat güncellemesinden payına düşeni alıyor.


KitKat güncellemesi: Neden gecikiyor? Sorun nerede?


Pek çok akıllı cep üreticisi Google ile yeterince sıkı iletişimde olamadığı için gelecek planlarını ve yeni işletim sistemini ne zaman yayınlayacağını bilemiyor. Bir işletim sisteminin sorunsuz ve kararlı çalışması için uzun bir süre boyunca çeşitli testlerden geçmesi gerekiyor, bu da son kullanıcıya gecikme olarak yansıyor. Güncelleme yayınlanmadan önce, yapılacak tüm değişiklikler hakkında karar birliğine varılması gerektiği ve tüm sorunların tespit edilmesi gerektiği için de pek çok üretici kesin bir güncelleme tarihi veremiyor.


KitKat'lı cepler: Her cebe ve ihtiyaca uygun


Galerimizde KitKat'lı ya da KitKat güncellemesi bekleyen 50'den fazla akıllı telefon var. Bunlardan kimisi 2.000 TL sınırının da üzerine çıkarken, daha uygun fiyatlı modeller bulmak da mümkün.


İşte Android 4.4 KitKat'lı akıllı telefonlar... Tıklayın...

Tüm Konu: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: www.chip.com.tr