Android Bilgi Yarışması - "Bilgi Yarışması NKB"

ebbswdev
07-09-2016, 12:34   |  #1  
ebbswdev avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Herkese merhabalar.

Android yazılımlar yapmaya yeni başladım. İlk uygulamamı üzerinde yaklaşık 3 ay uğraştıktan sonra google play store'a yüklemiş bulunmaktayım. Bu yüzden oyunu incelerken göreceğiniz hataları ya da rahatsız edici noktaları lütfen bana iletin, ki ben de üzerinde çalışıp daha iyi hale getirebileyim :)

Oyunu google playden indirip, destek olmak isterseniz oyunun tam ismi;

"Bilgi Yarışması - NKB"

Yazılımcı: EBB Software Development

Link: https://play.google.com/store/ap ... v.nekadarbiliyorsun

Boyut: 10.3 MB

NKB -> "Ne Kadar Biliyorsun?"un kısaltması olarak başlıkta yer almakta. Arama motorundan bilgi yarışması aramak isteyenlere ulaşabilmek adına ismi bu şekilde güncelledim.

Şu an oyunun içerisinde 2000'den fazla soru var ve her gün 200-250 soru ekleyerek yeni güncellemeler yapıyorum.

Oyundan kısaca bahsedeyim. Oyunda 6 farklı kategoride yarışma imkanı bulunmakta; Tarih, Coğrafya, Spor, Sanat, Bilim ve Genel-Kültür. Ayrıca "Karma" kategori ile de rastgele sorular üzerinden yarışabilirsiniz.

Oyun şu an için sadece tek-oyunculu oynanabiliyor. Henüz çok-oyunculu (online) özellik eklememiş olma sebebim yeterli sayıda kullanıcı olmadığında online oyunların sıkıcı oluyor olması. Biraz daha kullanıcı oyunu farkettiğinde bu özellik de eklenecektir.

Oyunda 4 çeşit joker mevcut. Reklamlar sadece oyun sonlarında karşınıza çıkıyor. Sorular ile uğraşırken konsantrasyonunuzu bozmayacak şekilde, sadece siz oyunu tamamladığınızda reklam görüyorsunuz. Oyunda herhangi bir "banner" tipi reklam mevcut değil.

Yarışmada ayrıca 40 adet başarı bulunmakta. Yarışmalarda ulaştığınız skorlara göre "Başarılarım" sekmesinden takip edebileceğiniz "Başarı"lar kazanabiliyorsunuz.

Oyunun temel amacı her kategoride aynı başarı düzeyine ulaşarak 40 başarının tamamını elde etmek. Bilgi yarışmalarının temel amacı bir şeyler öğrenmek olduğu için bu uygulamamda soruyu yanlış yapsanız dahi size doğru cevabı gösteriyor. Dolayısıyla öğrenmenize katkıda bulunuyor.

Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim ChipOnline ailesi.