Android'e 64-bit uygulamalar geliyor!

CHIP Online
13-10-2014, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google, Android uygulamalarını 64-bit'e geçirmek için en ciddi adımlarından birini daha attı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... -geliyor_50084.html

Resimlerle: Android cebiniz için en iyi 84 duvar kağıdı

Google, Android uygulama geliştiricileri için 64 Bit uygulamalarını test edebilecekleri bir emulatorü yayına soktu. Böylece uygulama geliştiricileri Android L için geliştirdikleri 64 Bit uygulamaların performanslarını test edebilecek, hatalı çalışan yönleri tespit edebilecek ve Android L yayına girdiğinde 64 Bit uygulamaları sorunsuz çalışır şekilde kullanıcılara sunabilecek.


64 Bit uygulamaların aslında 32 Bit uygulamalara oranla iki kat daha fazla performans sağlaması bekleniyor. Ancak uygulamaların gerçek performans artışını gösterebilmesi için cihazların 64 Bit işlemcilere sahip olması gerekiyor. Google, 64 Bit işlemcileri destekleyen yeni Android L sistemiyle bu telefonların yaygınlaşmasına destek veriyor.


Bakalım telefon üreticileri, Android L'nin potansiyelinden faydalanabilmek için 64 Bit mimarili telefonlarını ne kadar hızlı ve "uygun fiyatla" piyasaya sürebilecek. Bildiğimiz, tanıdığımız mobil ekosistem, Android L ile birlikte önemli bir değişim ve gelişim gösterecek gibi görünüyor.

Tüm Konu: Android'e 64-bit uygulamalar geliyor!

Resimlerle: Android cebiniz için en iyi 84 duvar kağıdı

Kaynak: www.chip.com.tr