Android'i kıskandıran 13 iPhone uygulaması!

CHIP Online
20-02-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu 13 uygulamaya sahip olma ayrıcalığını, sadece iPhone sahipleri yaşayabiliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... gulamasi_45490.html

Resimlerle: Büyüleyen iPhone 6 konseptleri!

Android'in iPhone karşısındaki kişiselleştirme avantajlarından sıkça bahsediyoruz, ancak Apple'ın platformunun da bazı eşsiz üstünlükleri yok değil. iOS uygulamaları, bazen Android'de yapamadıklarınızı size sunabiliyor. İşte Android'de de olmasını dilediğimiz 13 iPhone uygulaması.


iA Writer: Bir metin düzenleme aracı olan iA Writer, sadece yazdığınız şeye odaklanmanıza olanak tanıyor. Biçimlendirmelerle ve yazı tipleriyle uğraşmanıza gerek bırakmayan uygulama, iCloud veya Dropbox ile eşitlenebiliyor.


Fantastical: Android'te de birçok takvim uygulaması var, ancak Fantastical, İngilizce cümlelerinizi anlayabilen farklı bir takvim uygulaması.


TweetBot 3: Deneyimli kullanıcılara yönelik TweetBot, kişileri engellemeden "susturmak" dahil birçok faydalı işlev sunuyor. Birkaç farklı hesabı da başarıyla yönetebiliyor.


Facebook Paper: Android'li cep sahiplerine sunulmayan hizmet, şu an sadece ABD'de kullanılabiliyor. Ancak haber kaynağınızı çok daha güzel görünür bir hale getiren Paper'ın uluslarası ve Android sürümleri yolda.


Tüm Konu: Android'i kıskandıran 13 iPhone uygulaması!

Resimlerle: Büyüleyen iPhone 6 konseptleri!

Kaynak: www.chip.com.tr