Android'i USB bellekten çalıştırın!

CHIP Online
06-08-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android'li bir cebiniz veya tabletiniz yoksa, onu bilgisayarınızda deneyebilirsiniz! İşte yolu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... listirin_41905.html

Resimlerle: "En acayip" 40 USB oyuncağı!

Android 4.3 artık hizmetinizde, ancak maalesef henüz cebiniz veya tabletiniz için değil, notebook'unuz için. x86 Android, mobil işletim sistemini notebook, netbook ve PC'lere uygun hale getiriyor. Bu sayede bilgisayarınızdan Google Play'e ulaşıp Android uygulamalarını kullanabiliyorsunuz.


Android'i PC'nize yüklemeden önce, sahip olduğunuz donanımın desteklenip desteklenmediğini bu listeden kontrol etmeniz gerekiyor. Cihazınızın modeline listede rastlamadıysanız, Android'i çalıştırıp çalıştırmadığına dair Google'da hızlı bir arama yapın. Bu da sonuç vermediyse Android'i kendiniz test etmelisiniz. Testimizde Android'i Asus Eee PC ile çalıştırmayı başardık. Dilerseniz VirtualBox yolunu tercih ederek Android'i bir sanal makine üzerinde de deneyebilirsiniz.


Android'i indirin


Android'i laptop'unuzda, netbook'unuzda, ultrabook'unuzda veya PC'nizde güvenle deneyebilirsiniz. Sadece Android'in USB bellek çubuklarına özel sürümünü indirdiğinizden emin olun. Ardından PC'nizi bu USB çubuğundan başlatmanız gerekecek. Android 2.2'den 4.3'e birçok farklı Android sürümünü indirebilirsiniz.


İndirme bağlantılarını burada bulabilirsiniz.


Tüm Konu: Android'i USB bellekten çalıştırın!

Resimlerle: "En acayip" 40 USB oyuncağı!

Kaynak: www.chip.com.tr