Android İçin En İyi 6 Tarayıcı

ancient30
28-07-2018, 23:16   |  #1  
ancient30 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2018

Android  İçin En İyi 6 Tarayıcı

İnternet, tarama, arama ve sörf, tüm akıllı telefon ve internet kullanıcıları için iyi bilinen sözcüktür. Web tarayıcıları veya browserlar,telefonunuzu birçok kitleye bağlayacak çok önemli bir cihazdır. Android için bu en iyi tarayıcılar sizi tek bir tıklamayla sayısız web sitesine ve uygulamaya götürür.Android telefonlarda bu browserları seçmek oldukça zor bir işlemdir.Çünkü hangisi daha hızlı hangisi daha optimize,hangisi daha güvenilir diye bir soruyla karşı karşıya kalabilir.Bende sizlerin bu sorularına karşılık bu tarayıcıları tek tek inceledim.Ve sizlerin kullanımına sundum.

Google Chrome

Google Chrome bilgisayarda kullandığımız en hızlı tarayıcılardan biridir.Size bu hizmeti verirken birçok 

faydasını da size sunar.İnternette güvenli sörf aynı zamanda her sayfaya anında ulaşabilirlik açısından en önemli tarayıcılardan biridir. 1 milyardan fazla indirme ile Chrome, favori ve Android kullanıcıları  ziçin en iyi tarayıcılardan biri. Genellikle birçok cihaza önceden kurulur. Chrome, masaüstü senkronizasyonu, sınırsız sayfa açıma, hiçbirşey yapmadan haberlere ve makalelere anında ulaşma içersinde Google çeviri barındıran ve birçok dil desteği bulunan, daha hızlı ve daha güvenli tarama deneyimi,birçok özelliği içerinde barındıran tarayıcıdır.Aynı zamanda içinde bir kişinin yerini imleyebilen en önemli tarayıcıdır.

Chromebook'ların bir diğer avantajı da, minimum donanım özellikleri nedeniyle ultra ince ve hafif olmalarıdır. Bir netbook veya bir Android güç tableti getirmek için eşdeğerdirler. Chromebook ve diğer mobil cihazlar arasındaki tek fark, hem içerik oluşturma hem de tüketim için tasarlanmış olmasıdır.

Mozilla Firefox

Dizinde Android için en iyi web tarayıcısı için bir sonraki en uygun isim Mozilla Firefox tarayıcısıdır. Daha hızlı dosya görüntülemesi,optimize edilmiş,işlemci daha az hafıza tüketimi, işlemci yüküünü yormayan mobil internet browserları arasında popüler olarak kullanılan bir tarayıcıdır.Firefox un en önemli özelliklerinden bir diğeri ise internette birşeye anında ulaşabilme aynı zamanda bunu hızlı ve güvenli bir şekilde yapmaktır.Masaüstü kullanan kişiler bunu çok iyi bilmektedir.Aramasenkronizasyonu ve birçok içeriği hazır halde getirmesi açısından kulanıcılara eşsiz bir hizmet sunmaktadır.

Opera Browser

Operanın en güzel özelliklerden birisi bilgisayarınız yeterli olmasa bile sorunsuz bir kullanım sağlaması. Opera Mobile web tarayıcısı, mobil Android için ücretsiz bir web tarayıcı uygulamasıdır.

Opera, gelecek vaat eden özellikleri ve verimliliği ile kullanıcıları yeni bir mobil web tarama deneyimi seviyesine taşıyor. PC'deki benzerleri gibi, bu web tarayıcısı aynı zamanda hem dokunmatik ekran hem de tuş takımı mobil cihazlarına uygun olan hız ve kullanıcı dostu web navigasyon özelliklerine sahiptir.

Opera’nın aerodinamik oluşturma motoru ve sunucu tarafı sıkıştırması, kullanıcıların daha fazla göz atabileceği ve daha az bekleyebilmeleri için sayfaları hızlı bir şekilde yüklemesini sağlar. Ayrıca internet üzerinde çeşitli adresler girerek daha esnek ve zahmetsiz bir görev için adres çubuğu, kısayol tuşları ve dokunmatik ekran kontrolü özellikleri. Ayrıca, GPS özellikli telefonlar için coğrafi konum, belirli web siteleri için indirme yöneticisi ve şifre yöneticisi de bulunmaktadır.

Dolphin Browser

Dolphin Browser Android'de çok başarılı olan programların başında gelir.İyi bir özellik kümesi de var. Kendine ait birçok eklentisi var.Flash desteği mevcut,html yapısına sahip gizlilik açısından son derece güvenilir ama tüm bunlara karşılık popülerlik bakımından Google Chrome,Mozilla Firefox ve Operadan geride kalmıştır.Ancak Android web browser arasında önemli bir yerdedir.

Aloha Browser

İçinde kendi dosya indirmesi bulunan güvenilir bir android web tarayıcılardan birisidir.Aynı zamanda gizlilik ön plandadır.Son derece güvenilirdir kendi içinde vpn eklentiside bulunmaktadır. Kişisel verilerinizin güvenliği, özellikle akıllı telefonunuzda, günümüzde tarayıcılarla ilgili en önemli sorundur. Genel bir Wi-Fi ağına bağlandığınızda neler olacağını tam olarak bilmiyorsunuz. Aloha, gizliliğinizi ve güvenliğinizi korumak için yapılmış bir tarayıcıdır. Bunu yapmanın yollarından biri de VPN'ler (sanal özel ağlar). VPN'ler ortak saldırılardan korunma sağlar, bu yüzden birini kullanmalısınız. Ancak çoğu VPN paraya mal olur veya sınırlı veriye sahiptir. Ancak Aloha ücretsiz, sınırsız ve şifreli bir VPN sunar. Bu, genel Wi-Fi etkin noktaları için özel koruma içerir. Bir düğmeye dokunmanız yeterlidir ve bir VPN kullanacaksınız.

  Lightning Browser

 Lightning Browser uygulaması kesinlikle Android sahipleri için mevcut en özellikli web tarayıcısı değildir, ancak son derece küçük ayak izi ve her zaman önemli hız faktörü ile birlikte kullanılabilir kullanılabilir özelliklerin harika bir karışımını sunuyor. App bakıldığında, beklenen kontroller ve interaktif elemanların tümüyle bir web tarayıcısının oldukça standart bir uygulaması gibi görünüyor. Uygulama, Google'ın artık yeni uygulama gönderimlerinde istediği yeni Holo tasarım sözleşmelerini de takip ediyor.


https://www.ugurgunen.com/detay-Android-Icin-En-Iyi-6-Tarayici

https://www.ugurgunen.com

excel_mustafa
29-07-2018, 02:35   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 545
4,443 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

dolphin sade gezinti, opera script ve flash eklentilerinin çok olduğu siteler için en hızlılarıdır.

yavuzcihanozyurt
26-09-2018, 14:36   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 4
31 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2018

Ben Chrome kullanıyorum yetiyor. Bir ara Firefox kullanmıştım, sıkıntıları vardı. Çözüldü mü bilmiyorum, bayağı oldu.