Android'li cebinize yeni butonlar ekleyin!

CHIP Online
05-05-2014, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer telefonunuzda daha fazla fiziksel tuş olsun istiyorsanız, bu minik çözüm çok hoşunuza gidecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... -ekleyin_46866.html

Resimlerle: Tabletiniz için en iyi 25 aksesuar

Pek çok Android işletim sistemli cep telefonu artık fiziksel "home" butonunu kullanmıyor. Cep telefonları üzerindeki son tuşu da işletim sistemi içine "sanallaştırarak" yerleştiren üreticiler, kullanım alışkanlıklarını ısrarla değiştirme, yenileme çabasındalar. Fakat siz buna ısrarla karşı koymaya çalışanlardansanız ve Android'li cihazınızda iPhone ve iPad'de olduğu gibi bir "home" butonu olsun istiyorsanız bunun için yapabileceğiniz bir şey var.


Dimble adındaki firma Dimble.IO adını verdiği minik yapışkan butonlarla Android'li cihazında ek buton sahibi olmak isteyenlerin ihtiyacına cevap veriyor. Dört adet plastik tuştan oluşan bu minik etiket bandını Android'li cihazınızın yüzeyine yapıştırıyor ve ardından uygulama yoluyla her tuşa istediğiniz bir görevi atayabiliyorsunuz. Örneğin bir butona bastığınızda flaş yanıyor, diğer bir butonla kamerayı açıyor veya Android'in ana ekranına dönüyorsunuz.


NFC altyapısını kullanan bu yapışkan butonlar ekstradan pil ömrünüzü tüketmiyor. Cep telefonunuzda NFC desteği varsa kolaylıkla kullanabiliyorsunuz. Diğer yandan birden fazla etiket alarak dörtlü, sekizli veya daha fazla sayıda tuşa sahip olmanız da mümkün.

Tüm Konu: Android'li cebinize yeni butonlar ekleyin!

Resimlerle: Tabletiniz için en iyi 25 aksesuar

Kaynak: www.chip.com.tr