Android'li cebinizi root'lamak için 9 neden!

CHIP Online
14-08-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android'li cebinizi root'lamak size ne kazandıracak? İşte root'lamak için 9 harika neden!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/and ... -9-neden_42026.html

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Mobil işletim sistemleri arasında en çok modifiye edebileceğiniz platform, şüphesiz Android. Cebinizi veya tabletinizi baştan aşağı özelleştirmek için onu root'lamanız şart değil, ancak root'lamanız halinde daha fazla güce sahipsiniz demektir. İşte Android'li cihazınızı root'lamanız için 9 neden.


9. Gizli özellikleri açın: Android, yapısı itibariyle sizi fazla kısıtlamayan bir mobil platform. Ancak bazen mobil sağlayıcınız veya Android'in kendisi, bazı uygulamaları engelleyebilir. Ancak root'larak engellenmiş uygulamaları yükleyebilir, Android'in son sürümlerindeki uygulamalara erişebilir, uyumsuz uygulamaları uyumlu hale getirebilir, HTC'nin Beats Audio işlevini farklı ceplere getirebilirsiniz.


8. Otomatikleştirin: Telefonunuzda neredeyse her işlemi otomatik hale getirebilen Tasker'ı duymuşsunuzdur. Uygulama, root'suz ceplerde de çalıyor. Ancak root'lu ceplerde çok daha yetenekli. Root'luysanız 3G'yi ve GPS'i açıp kapatma, işlemci hızını değiştirme, ekranı açıp kapatma gibi işlemleri Tasker ile otomatikleştirebilirsiniz.


7. Telefonunuzu hızlandırın, pil ömrünüzü uzatın: Root'suz cebinizi hızlandırmak ve pil ömrünü uzatmak için yapabileceğiniz çok şey var. Ancak root'lu ceplerde daha fazla güce sahipsiniz. Örneğin SetCPU gibi bir uygulamayla telefonunuzu overclock edebilir ve hızlandırabilir, veya pil ömrünü azaltmak için yavaşlatabilirsiniz. Greenify gibi bir uygulama ile arka plandaki uygulamaları "hazırda bekletebilirsiniz."


Tüm Konu: Android'li cebinizi root'lamak için 9 neden!

Resimlerle: En iyi 10 Android Jelly Bean'li cep!

Kaynak: www.chip.com.tr