Android Sitemiz Hakkında Düşünceleriniz?

mrrssy
28-10-2020, 23:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Selamlar,

İşe yarayan ve kullanışlı uygulamalar keşfedip bunları blog'umuzda yayınlıyoruz. Sitede ayrıca her gün liste olarak güncellenen ücretsiz uygulamaları paylaştığımız bölüm de mevcut. Tüm uygulamalar kategorilere göre filtrelenmiş durumda. Sizce ilgi çekebilecek yenilikler olarak neler ekleyebiliriz? Ya da iyileştirmemiz gereken konular var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Android Sitesi Ana Sayfa

Android Oyunlar Bölümü

Android Uygulamalar Bölümü

Andr

sisvo
29-10-2020, 19:22   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2019

Tasarım olarak göze batmayan, sade ve klasik bir site. Tasarımın kullanıcıları siteye çekmediği (en azından beni) açık bir şekilde görülebilir. Forum sisteminizde kullandığınız tema gibi hoş, abartılı renklerden kaçınmış ve profesyonellik hissiyatı veren bir tasarım kodlayabilirsiniz, yaptırabilirsiniz veya bulabilirsiniz. Şimdiden projenize bol şanslar diliyorum. Tabii ki bu sadece kendi fikrim.

Bu noktada yapacağınız en büyük yenilik CSS düzenlemeleri olur. Şık bir tasarım giydirirseniz yolunuzun açılacağına eminim. Bu arada web sitenizin kategorilendirmesi harika olmuş, çok başarılı. Bunu ilerletip büyük bir veritabanına bile dönüştürebilirsiniz. Birçok alanı kategorilendirmişsiniz, web sitenizi 3-5 Türk lirasına Discord sunucularımda tanıtmak isterim. Yolunuz açık olsun.

Son Düzenleme: sisvo ~ 29 Ekim 2020 19:26
sisvo bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
mrrssy
29-10-2020, 23:54   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Detaylı analiz ve yorumunuz için çok teşekkürler. Evet css olarak biraz zamanın gerisinde kaldık farkındayız, eski bir siteyiz :)

Biraz tasarımı modernleştirip devam edelim. Tanıtım için de notumuzu aldık, sizinle iletişime geçeceğiz. Çok teşekkürler.