Angry Birds bile Temple Run 2'ye dayanamadı!

CHIP Online
04-02-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Angry Birds'ün kırdığı indirme rekorlarını unutun; tahtın sahibi artık başka bir oyun!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ang ... yanamadi_38489.html

Resimlerle: Tüm Zamanların En İyi Android Oyunları

Konu Angry Birds olduğu zaman artık "O da ne?" diyen insan sayısı yok denecek kadar az. Malum, piyasaya çıktığı ilk 35 gün içerisinde toplam 50 milyon indirme sayısına ulaşmış bir oyundan bahsediyoruz...


Akıllı telefonlarda oyun oynama temellerini oluşturduğu gibi, basit bir oyunun nelere kadir olabileceğini gösteren Angry Birds, bir dönemlerin en çok satan oyunuydu. Fakat öyle görünüyor ki onu çok iyi takip eden bir diğer yapım, Temple Run 2, kızgın kuşları tahtından etmeyi başardı. İlk oyunuyla büyük ilgi toplayan Temple Run, piyasaya çıkardığı ikinci oyunuyla birlikte ilk 13 gün içerisinde iOS, Android ve Kindle kullanıcıları tarafından 50 milyondan fazla kez indirildi.


Oyun kullanıcıyı sık ormanlar içerisinde yüksek tempoda koşturuyorken, bir yandan ani hareketler yapmaya zorluyor, bir yandan da etraftaki altınları toplamasını istiyor... Karakteri kovalayan dev yaratıklarsa cabası! Büyük oranda reflekse dayalı olan Temple Run serisi, 17 Ocak tarinde Apple App store'da görücüye çıktığı ilk 24 saat içerisinde altı milyondan fazla defa indirilmişti. Akabinde giriş yaptığı Google Play ve Amazon Marketplace ise onu çağımızın en hızlı ve en çok indirilen oyunu yapmaya yetti.

Tüm Konu: Angry Birds bile Temple Run 2'ye dayanamadı!

Resimlerle: Tüm Zamanların En İyi Android Oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr