Angry Birds: Stella geliyor!

CHIP Online
14-02-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Flappy Bird artık yok ama kuşların egemenliği sürüyor! İşte yeni Angry Birds: Stella!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ang ... -geliyor_45417.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Mobil oyun dünyasının en büyük isimlerinden birisi olan Angry Birds, bu güne kadar Space, Seasons, Friends, Star Wars, Star Wars II, taraf değiştirdiğimiz Bad Piggies ve hatta bambaşka bir oyun olan Go! gibi birbirinden farklı oyun dinamiklerine sahip yapımlarla karşımıza çıkmıştı. Kimileri için seri yavaş yavaş albenisini kaybediyordu ama sonunda yapımcı Rovio ekibi "Daha fazla Angry Birds oyunu yaparak, onu sonsuza kadar popüler kültürün bir parçası haline getireceğiz." şeklindeki açıklamasına sadık kaldı ve serinin bir sonraki oyununu gün yüzüne çıkardı.


Angry Birds: Stella olarak isimlendirilen yeni oyunda, bu sefer erkek merkezli bir yapı yerine, kadın karakterlerin boy gösterdiği bir oyun ile karşılaşacağız. 2014'ün sonbahar döneminde piyasada olacağı belirtilen yapım, özellikle toplumsal hayattaki kadın rolüne olan saygı duruşu konumunda olacak. Önceki oyunlarda bulunan erkek kuş temasının ardından kullanılacak olan dişi kuş modeli, hem ayrımcılığı ortadan kaldıran, hem de gerçek hayattaki sosyolojik olaylardan esinlenerek ortaya çıkmış bir proje.


Rovio Entertainment'in CEO'su Mikael Hed ise yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi; "Angry Bird Stella, bugüne kadar yaratılan herhangi bir şey için dimdik duran geleneksel güçlü ve tutkulu karakter cinsi göndermesini, bu oyun ile bozacak." Konuşmasında oyunun önceki Angry Birds'lerden farklı olacağının da altını çizen Hed, Stella'nın hikayesinin gerçek zamanlı olacağını, fiziksel ve dijital ortamları birbirine bağlayacağını belirttiği gibi, karakterlerin aynı anda birçok farklı yerde bulunabileceğine de değindi.


Son günlerde insanları resmen yasa boğan Flappy Birds olayından sonra, Stella gibi farklı bir Angry Birds oyunu, tüm mobil oyun severlerin acısını biraz da olsa dindireceğe benziyor.

Tüm Konu: Angry Birds: Stella geliyor!

Resimlerle: 2013'ün en iyi Android oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr