animtr - tasarım ofisi

animtr
19-10-2016, 13:11   |  #1  
animtr avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

herkese merhaba,

animtr tasarım ofisi olarak 2012 den bu yana tasarım ve görselleştirme alanlarında ciddi hizmetler vermekteyiz.
3D MİMARİ ÇİZİM bunların başında gelmekte. Asıl hizmetlerimiz tanıtım animasyon filmleri üretimi ve tanıtım filmleri projeleri ancak Türkiye de sürekli büyümekte olan inşaat sektörü bizleri Mimari Tasarım konusunda gelişmeye ve tasarım üretmeye teşvik etti.

MİMARİ ÇİZİM, projelerin tasarım aşamasın da ki  en önemli aşamadır. Planlama ve mimari tasarım ne kadar kaliteli olursa karşılık olarak üretilecek olan proje o kadar kaliteli olur.Mimari projelerin teknik çizimleri autocad ile 2d olarak çizilir. Bu tasarım projenin asıl hatlarını belirler ve çok önemli, hassas bir tasarım aşamasıdır.  Autocad ile yapılan tasarımlar da kullanılacak olan mimari malzemeler de belirlenir ancak, bu malzemelerin proje de nasıl duracağı nasıl bir his vereceği tam olarak algılanamaz. Kullanılan malzemelerin tam olarak algılanması ve tasarıma uygun olmayan malzemelerin düzenlenmesi için çizlen 2d autocad projenin 3d mimari çizimyapılarak görselleştirilmesi gerekir.


3D Mimari Çizim


3d Mimari Çizim ve görselleştirme teknikleri ile 2d ortamda tasarımları geliştirilemeyen mimari projeler 3d ortamda tasarımsal olarak değiştirilip yeni detaylar ekelenebilir.Mimari projelerin daha hoş tasarımlara sahip olmasını sağlamak adına yapılacak olan her 3d modelleme ve görselleştirme çalışmaları, projelerin daha prestijli olmasını sağlar.Mimari proje yapım aşamasında etkin rol oynayan 3d modelleme ve tasarım, mimari yapıların daha estetik olmasına yönelik yapılır. Bir dış mimari yapının estetik görünmesi o yapıların pazarlanmasında aktif rol oynar. Mimari tasarımlar sadece 2D (İki Boyutlu) pafta ortamlarında kalsaydı, tasarımsal ve estetik açıdan çok ileriye gidilemezdi.

Animtr, mimari modelleme, görselleştirme ve mimari animasyon alanında kendisini kanıtlamış kaliteli stüdyolardan birisidir


3D Çizim ve Mimari Animasyon
3D animasyon yapımı animtr’nin önem verdiği bir alandır. Günümüzde toplu konut projeleri gibi bir çok projeler yapılmaktadır ve sürekli olarak yeni yerleşim alanları inşa edilmektedir. Bütün bu mimari projeler 3d modelleme, görselleştirmeye ve animasyonlara ihtiyaç duymaktadır. Animtr bu alanda kendisini geliştirmiş olup sizlere mimari animasyon alanında hizmet vermekten gurur duyar. Mimari Animasyon yapım çalışmaları, projelerin sunumu ve kabulü konusunda mutlak bir ikna gücüne sahip ve değerini kanıtlamıştır. Proje sahiplerinin milyon liralar ödediği ve inşasını yaptığı projelerin daha rahat ve hızlı pazarlanmasının yanı sıra müşterilerine çok daha kaliteli görseller sunmasını ve satın alımdan önce müşterilerin memnuniyetini sağlamıştır. Mimari animasyon sunum yaptırmak işinize verdiğiniz önem ile eş değerdedir, mimari sunumlar projelerinizi daha profesyonel bir seviyeye taşır.