AnonimVPN - Yasaklı Sitelere Giriş ve Güvenli Web

zincir9595
02-01-2015, 15:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

AnonimVPN

24 saatlik deneme süresiyle iddalı ve tam gizlilik garantili, yüksek hizmet kalitesiyle ekonomik VPN çözümleri sunuyoruz.


VPN hizmetimiz genellikle güvensiz noktalardan internete erişen kullanıcılar için mutlak ve kesin güvenlik sağlar. 

Türk Telekom ve benzeri internet servis sağlayıcılarındaki sabit IP karmaşasından uzak, siz istemedikçe değişmeyen sabit IP sağlanmış olur. 

AnonimVPN ile VPN sunucumuza bağlanıp şifreli internet bağlantı protolokünü başlattığınızda size yurtdışı merkezli bir IP adresi verilir. Şuanda mevcut olan Hollanda ve Fransa sunucularına ve ileride açılacak olan tüm sunucularımıza istediğiniz zaman, ekstra ücret ödemeden erişebilirsiniz. İstediğiniz zaman sunucular arasında geçiş yapabilirsiniz. Siz istemedikçe bu IP adresiniz değişmez. Bu sayede Türkiye'de erişim engeli olan her türlü siteye erişebilirsiniz. İnternette tam özgür olun, sınırlarınızdan kurtulun! 

AnonimVPN diğer VPN servis sağlayıcılarından farklı olarak hiçbir log kaydı tutmaz. AnonimVPN sunucuları paylaşımlı IP adresi kullanır. Siteye ve VPN sunucumuza bağlandığınız IP adresi tespit edilemez. Ayrıca website kodlarında Javascript, Flash gibi güvenliğinizi tehdit eden hiçbir eleman kullanılmayıp sadeliğe özen gösterilmiştir. AnonimVPN bağlantısı ile kullandığınız IP adresi üzerinden yaptığınız işlemlerde iziniz bulunamaz. 

Örnek olarak; 
Internet cafe üzerinden güvenlik gerektiren bir bağlantı istediğinizde VPN üzerinden erişim yapmanız durumunda Internet cafe yetkilileri, Internet cafe'nin internet bağlantısını sağlayan şirket dahil olmak üzere hiçbir noktada erişiminiz izlenemez, kısıtlanamaz veya kaydedilemez. Ayrıca güvenlik gerektiren bir durumda IP adresinizin tespit edilememesi için Internet cafe aramaya gerek yok, hiçbir endişeniz olmadan ev ağınızdan VPN kullanarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

VPN aynı özel ağda bulunmayan, bir veya daha fazla network cihazı arasında güvenli bir şifreleme metodu kullanılarak kapsüllenmiş veri transferi yapar. Güvenli şifreleme metodunun kullanım amacı verinin özel ya da kamusal alandaki diğer network cihazlarından gizlenmesidir. 

Paket Özelliklerimiz: 

- Dinamik IP Adresleri 

- Tüm Sunuculara Erişim 

- 2 farklı lokasyon (Yeni sunucular yolda!) 

- %100 Şifrelenmiş Trafik 

- Hız kısıtlaması yok 

- OPEN VPN ve PPTP ile güvenli erişim 

- Tüm işletim sistemleri ve mobil cihazlarda kullanıma uygun 

- Microsoft Windows platformu için tek tıkla kolay kurulum 

- Tüm erişim engelli sitelere sorunsuzca giriş 

- Internet Kill Switch sistemi ile VPN bağlantısı kesildiğinde internet erişim engeli 

- DNS Leak koruması 

- Log kaydı yok, gizlilik endişeniz yok 

- Paylaşımlı IP, bağlantı noktasını bulmanın imkanı yok 

Aylık Ücret: 5 TL 

Yıllık Ücret: 44.90 TL (%16 indirim) 

Hemen üye olun, ilk 1 gün ücretsiz kullanın!


Çoklu alımlar için özel fiyat ya da ekstra deneme süresi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Üyelik öncesi ve sonrası 24 saat destek sunuyoruz. Her türlü sorunuzu buradan ya da sitemizdeki iletişim araçları yoluyla bize iletebilirsiniz. 


www.AnonimVPN.com