AOC'den iki yeni dokunmatik monitör!

CHIP Online
20-02-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

AOC, on noktalı dokunmatik monitörlerini piyasaya sürüyor! İşte özellikleri ve fiyatları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/aoc ... -monitor_45518.html

Ekran uzmanı AOC, on noktalı dokunmatik kontrollü iki monitörü piyasaya çıkardı. Yenilikçi 72 Serisi'nin Windows 8 sertifikalı Full HD modelleri en iyi dokunmatik kontrol deneyimi için kullanışlı bir eğilme işlevine sahip. 21.5¨ (54.6 cm) ve 23.6¨ (59.9 cm) ölçülerinde birinci sınıf IPS panelleriyle donatılmış, dokunmatik bu ekranlar ayrıca süper geniş görüntüleme açıları ve USB portları ve dahili hoparlörler gibi pek çok özellik de sunuyor. Bununla da kalmıyor: Bir mikrofon ve basit görüntülü konuşmalar için bir de 720p webcam var.

Doğru dokunuş


Dokunmatik ekranların önemi giderek artmakta. Oyun oynama, iletişim ve ağ tarama Windows 8 ile yepyeni bir deneyim olabilir. AOC, on noktalı dokunmatik monitörlerini sunarak bu segmentin gelişimini hızlandırıyor. 21.5¨ (54.6 cm) Full HD modeli i2272Pwhut ve hatta onun 23.6¨ (59.9 cm)'lik daha büyük kardeşi i2472Pwhut modellerinin ikisi de Windows 8 sertifikalı. On noktalı kızılötesi dokunmatik kontrolleri ile, iki elin tamamen kullanılabildiği girişleri mümkün kılıyorlar, kullanıcılar böylece isterlerse iş e-postaları yazabiliyor, bir Windows 8 uygulaması ile piyano çalabiliyor veya oyun oynayıp eğlenebiliyorlar. Ayrıca bu monitörler standart monitörler olarak da kullanılabilirler.

Gelişmiş özellikler


Birinci sınıf IPS panelleriyle donatılmış, 178 derecelik çok geniş görüntüleme açılarına sahip myTouchEkranları hem ev eğlencesi hem de ofis kullanımı için iyi bir çözüm. WLED arka aydınlatmalı monitörler 250 cd/m² parlaklık ve sadece 5 ms'lik piksel tepki süresi ile Full HD çözünürlük sunuyor  – bu da oyunlar için iyi . D-Sub girişinin yanında, sinyal kaynakları iki HDMI portu aracılığıyla da bağlanabilir. MHL işlevi ile, Android hayranları uyumlu mobil cihazlarını doğrudan monitörlerine bağlayarak meslektaşlar, arkadaşlar veya aile üyeleri için mobil içerikleri büyük ekranda görüntüleyebilirler.

Zengin özellikler


72 Serisi modelleri 2 vatlık hoparlör setiyle, multimedya içeriğin keyfini çıkarmak için yeterli ses gücü sağlayacak donanıma tamamen sahip olarak sunuluyor. Çevre birimleri ve kalem sürücüler gibi diğer USB cihazları, USB 3.0 ve USB 2.0 portları (her birinden ikişer) ile monitöre bağlanıyor. Skype ya da diğer uygulamalar ile konferans veya görüntülü konuşmalar için, AOC, myTouch ekranlarını 720p ön kamera ve dahili bir mikrofon ile güçlendirdi. Ürünlerin zarif tasarımı, kullanıcıların monitörleri ihtiyaçlarına göre ergonomik olarak ayarlamalarını sağlayan eğilme işlevine de sahip.

AOC'nin myTouch ekranları 21.5 inçlik i2272Pwhut modeli için 549 USD ve i2472Pwhut (23.6¨) için de 599 USD üreticinin önerdiği KDV dahil satış fiyatı üzerinden Şubat ayından itibaren piyasada olacak.

Tüm Konu: AOC'den iki yeni dokunmatik monitör!

Kaynak: www.chip.com.tr