AOC'nin akıllı monitörleri satışta!

CHIP Online
19-03-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

AOC'nin akıllı hepsi bir arada monitörleri, satışa sunuluyor! İşte özellikleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/aoc ... -satista_46059.html

Ekran uzmanı AOC, iki adet Akıllı Hepsi Bir Arada monitörü piyasaya sürüyor. 72 Serisi'nin 21.5¨ (54.6 cm) ve 23.6¨ (59.9 cm) boyutlarındaki yenilikçi dokunmatik modelleri, iyi görüntü kalitesi, sorunsuz Android işletim sistemi performansı için gerçek bilişim gücü ve gerçek Akıllı Hepsi Bir Arada deneyimi için bir dizi zengin özellik sunuyor. Ofis uygulamaları, internet erişimi, oyunlar ve diğer uygulamalar mySmart Hepsi Bir Arada ekranından doğrudan çalıştırılabilir. PC gerekmediğinden, kullanımı kolay bu dertsiz konsept, yaşlılar, çocuklar ya da karmaşık ve pahalı bilgisayar kurulumlarından kaçınan herkes için iyi bir çözüm. Teknolojiyle yakından ilgilenen ve dosyalarını 'bulut'ta saklayan mobil kullanıcılar da yeni mySmart ekranlarından yararlanabilirler. mySmart Hepsi Bir Arada monitörler, oturma odasındaki kullanımın yanı sıra, havaalanlarında, bankalarda, otel lobilerinde, restoranlarda ve eğitim kurumlarında genel kullanım için de iyi bir tercih.

Bütüncül yaklaşım: Akıllı hepsi bir arada çözümü


Full HD ekranlar Android işletim sistemi altında NVIDIA T33 serisinden 1.6 GHz quad core bir işlemciye sahip. Hepsi bir arada kurulumu sayesinde, kullanıcılar internette dolaşabilir, oyunlar oynayabilir ya da eğlencenin tadını çıkarabilirler – hem de bir bilgisayara hiç ihtiyaç duymadan. Dokunmatik kontrollü sofistike bir IPS panele sahip yepyeni bu modeller, hem büyütülmüş tabletler hem de monitörler olarak kullanılabilir. AOC, gerçekten pürüzsüz bir Android deneyimi için yeterli hesaplama gücü sunmak amacıyla akıllı ekranları 2 GB'lik DDR3 bellek ile donatıyor. İhtiyaç duyulursa SDHC hafıza kartı slotu ile de genişletilebilen 8 GB'lik flaş bellek, belgeler, resimler ve uygulamalar için bol bol yer bırakıyor.

mySmart Hepsi Bir Arada monitörler D-Sub ve HDMI konektörleri aracılığıyla bağlanabilirler. İki adet USB portu ve yazıcı, kamera ya da kalem sürücüler gibi USB uyumlu cihazlarla ağ bilgisayarı görevi görmesi için USB on-the-go kablosunu destekleyen bir mikro USB portu da entegre durumdadır. Konferans veya görüntülü görüşmelere katılmayı kolaylaştırmak için, dahili mikrofon, 2 vat'lık hoparlörler, ayrıca bir 720p HD webcam de bulunuyor. İnternet erişimi için, AOC bu modelleri bir RJ45 jak ve bir de WiFi modülü ile de donatıyor. 3.5 mm'lik bir jak da harici ses kurulumlarını bağlamak için eklenmiş durumda.

Tüm Konu: AOC'nin akıllı monitörleri satışta!

Kaynak: www.chip.com.tr