Aol sorunsalı ?

Max_Real Qnx
02-07-2012, 13:09   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
293 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

Merhaba arkadaşlar. Yıllardan beri aol e-mail hesabına sahibim ve bu garip mesaj ile karşılaştım. Birçok destek bağlantısına ulaştım hatta destek için destek bölümlerinden birkaç posta gönderdim. Fakat tam anlamıyla bir çözüm bulamadım.

Konu şu; Aol kullanılmayan e-mail hesaplarını kapatmak istiyor. Sebep olarak da bant genişliği gibi birşeyleri bahane ediyor. Bu bana pek inandırıcı gelmesede asıl sorun Aol 'un bunu yaparken çok garip bir yöntem seçmesi.

Gmail bunu telefon numaranıza gönderdiği güvenlik kodunu onaylayarak yapıyor. Çok şık değil ama hiç olmaz ise güvenilir. Aol ise ne idiği belirsiz bir bağlantıyı size göndrerek bunu sağlamaya çalışıyor.

Bu adres şu: http://bufeteroman.com/wp-feed.php.htm

Şimdi gördiğünüz gibi bu bağlantının Aol ile ne bir alakası nede resmi bir sponsorluğunu teyit eden bir emare yok. Önce sahte bağlantı aklıma geldi ama hesabımın silinmesinden endişede ediyorum. Lütfen bu gibi bir durum ile karşılaşan yada bu olayın doğruluğunu teyit edebilecek biri varsa yardımınızı bekliyorum. Saygılar!

Aol 'un bana gönderdiğini düşündüğüm e-mail detayı:

-----Original Message-----

From: info <infoaolmail.com>

To: qnxmaxqnx <qnxmaxqnxnetscape.net>

Sent: Mon, Jul 2, 2012 6:01 am Subject: Aol Mail Update  


Dear Aol User, Due to congestion in all Aol Mail user accounts, there shall be a removal exercise of all used and unused Aol Accounts. Aol Inc would be shutting down several accounts.You will have to confirm your Aol account, So you are required to logon to your Online Aol Account with the provided link Click here to login and wait for responds from Aol. We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding. Regards, Aol

Son Düzenleme: Max_Real Qnx ~ 02 Temmuz 2012 13:13
Max_Real Qnx
02-07-2012, 13:16   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
293 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2005

Destek için ise feedbackyedda.com öneriliyor. Bir gariplik var anlamadım. Yoksa Aol hesablarımızı satıyor mu ?

Son Düzenleme: Max_Real Qnx ~ 02 Temmuz 2012 13:16