[App][Free][Android]Applock

Gagonce
23-02-2017, 11:09   |  #1  
Gagonce avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Play Store:

https://play.google.com/store/ap ... tmsource%3Dforumseo

> Gizliliği Koruyun
AppLock fotoğraflarınızı, galerilerini ve mesajlarınızı meraklı gözlerden ve meraklı arkadaşlarınızdan kilitleyebilir. Gizlilik nöbetçisi olmak için!

> Uygulamaları kilitle
AppLock, SMS, Kişiler, Gmail ve seçtiğiniz herhangi bir uygulamayı içeren uygulamaları kilitleyebilir. Yetkisiz erişimi önlemek ve mahremiyeti korumak. Güvenliği sağlayın!

> Kilit kurulumu
Çocuklarınızın istenmeyen uygulamaları / oyunları satın almalarını önlemek için telefonunuzdaki uygulama pazarını kilitleyin. AppLock gerçek bir AppLock Pro!

> Telefon ayarlarını kilitle
Başkalarının telefon ayarınızı değiştirmesini önleyin. Wi-Fi, Bluetooth, Mobil veri ve Veri Senkronizasyonu, bunların hepsi korunmaktadır. Akıllı AppLock'unuz olmak için!

> AppLock ayarınızı özelleştirin
Çeşitli talepleri karşılamak için ayarlarınızı özelleştirin.
Örnek: Bir uygulama kurulduğunda kilit oluşturmak için uyaran yeni uygulama hatırlatıcısı. Gizliliğinizi derhal koruyun ve hatalı bir şekilde uygulamayı kaldırmayı önleyin.

> PIN veya Desen kilidi ile kilitle
PIN ve Desen kilidi, uygulamaları kilitlemek için favori stilinizi seçin. Desen kilidi, kilidini açmak için daha kolay ve hızlıdır. PIN kilidi rastgele bir klavyeye sahip. Uygulamaları kilitlediğiniz için daha güvenlidir.

> Rastgele klavye
AppLock'un rastgele klavyesi var. Artık endişe duyan insanlar şifre veya kalıp gözetleyebilir. Telefonunuz için daha güvenli!

> DIY Dolabı
Sizin için güzel temalar, kendi kilit ekranınızı süsleyin. Stilinizde fotoğraflarınızı seçebilir ve kilit ekranınızı DIY yapabilirsiniz. En güzel kilit ekranını yapın.

Applock'taki harika duvar kağıdı temaları. Kilit sreeninizi daha güzel hale getirmek için çok sayıda yüksek çözünürlüklü duvar kağıdı teması sağladık ve farklı duvar kağıdı temalarını hergün ayarlamanızdan değiştirebilirsiniz.

Theme Store:

https://play.google.com/store/ap ... tmsource%3Dforumseo

Google Play Store'u kullanarak AppLock'u arayın: