"Apple'dan emir almaktan bıktılar"

CHIP Online
04-05-2012, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'dan emir almaktan bıkan dev isimler, bakın kurtuluşu nerede buldu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/appl ... biktilar_33399.html

Resimlerle: WP7.5'li Nokia Lumia'lar resmen tanıtıldı!

ABD'li mobil operatör AT&T'den büyük bir pazarlama desteği gören Nokia Lumia 900'ün satışları, Nokia'ya göre beklenenin üzerinde seyrediyor.

AT&T'nin rakibi Verizon ise ilerleyen aylarda ortaya çıkacak olan Windows Phone 8'li cihazlar için Microsoft ile beraber çalışıyor. Verizon'un sunduğu tek Windows Phone'lu cebin yaklaşık 18 aydır satışta olan HTC Trophy olduğunu düşündüğümüzde bu durum, ilgi çekici. Bu gelişmeler, operatörlerin sonunda Windows Phone'a ilgi gösterdiğinin bir işareti olabilir, ancak analistlere göre bundan fazlası var.

Yankee Group'dan ortak analist Katie Lewis, Amerika'nın en büyük iki mobil sağlayıcısının Windows Phone'a odaklanmasının nedeninin "Apple'ın cihaz ekosistemindeki etkisini körleştirmek ve Motorola Mobility'ye sahip Google'ın yapabileceklerine karşı önlem almak" olduğunu söylüyor. Lewis'a göre mobil sağlayıcılar, "Apple'dan emir almaktan bıkmış durumdalar" ve "iPhone'lar, mobil sağlayıcıların satışlarının tehlikeli bir biçimde büyük bir oranını kapsıyor."

Tüm konu: "Apple'dan emir almaktan bıktılar"

İzleyin: Windows Phone için Siri: Ziggy!

Resimlerle: WP7.5'li Nokia Lumia'lar resmen tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows Phone'un ABD'de Apple karşısında şansı var mı?