Apple'dan Samsung'a övgü!

CHIP Online
23-01-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İşin içinde Apple ve Samsung varken gelen açıklamalar hep sert olurdu. Ama bu kez...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/apple-dan-samsung-a-ovgu_38173.html

Resimlerle: Apple'ın kayıplara karışan 9 ürünü

Apple'ın "daha ucuz" bir iPhone üzerinde çalışmakta olduğu söylentileri bir süredir bilişim dünyasını meşgul ediyor. Henüz firmadan resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, eski bir yöneticiden, ucuz iPhone'un aslında hiç fena bir fikir olmadığı yönünde bir açıklama geldi.


Apple'ın eski CEO'su John Sculley, gidere daha çok önem kazanmaya başlayan gelişmekte olan pazarlarda istediği üstünlüğü elde edemeyen Apple'ın aradığı çözümün, daha ucuz bir iPhone modeli olabileceğini belirtti. Bloomberg'e konuşan Sculley, gelişmekte olan ülkelerin, akıllı telefon pazarında giderek önem kazanmaya başladığını, Apple'ın Samsung gibi her telefon kategorisinde ürün veren firmalarla mücadele etmek istiyorsa ucuz iPhone fikri üzerinde çalışmaya başlaması gerektiğini söyledi. Samsung'un "olağandışı iyi bir rakip" olduğunu düşündüğünü belirten Sculley "bir Samsung Galaxy ve iPhone 5 arasındaki fark, görmeye alıştığımızdan daha az" dedi.


Her ne kadar gerçekleri yansıtmasa da hala "Steve Jobs'ı kovan adam" olarak tanınan Sculley'nin öngörüleri Apple yönetiminde nasıl bir yankı bulacak, önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Tüm Konu: Apple'dan Samsung'a övgü!

Resimlerle: Apple'ın kayıplara karışan 9 ürünü

Kaynak: www.chip.com.tr