Apple'dan şok karar!

CHIP Online
18-12-2008, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'dan yapılan açıklama, şirketin geleceği ile ilgili çok önemli ipuçları veriyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Apple-dan-sok-karar_10074.html

Resimlerle: Apple'ın hatırlamak istemedikleri…

Macworld Expo uzun zamandır Apple'ın büyük önem verdiği ve bizzat Steve Jobs'un açılış konuşmasını yaptığı önemli bir fuar. Apple için hem kullanıcıları ve iş ortaklarıyla buluşmak hem de gövde gösterisi yapmak için önemli bir alan. İşte bu yüzden Apple'ın dün yaptığı açıklama herkesi şaşırttı. Bu yıl Apple, Macword Expo'ya son kez katılıyor. Üstelik açılış konuşmasını da Steve Jobs değil, Philip Schiller yapacak.

Bu açıklamanın büyük yankı uyandıracağını bilen Apple, bu yüzden açıklamayı dün borsa kapandıktan kısa bir süre sonra yapmayı tercih etti. Açıklamada bu fuar ile ilgili bir sorun olmadığını ve genel olarak Apple'ın artık benzeri fuarlara daha az katılım göstermekte olduğunun altı çizildi.

Aslında bu durum Apple ile sınırlı değil, son yıllarda dünya çapındaki pek çok elektronik fuarına katılım gitgide azalmakta. Hatta Ocak ayındaki Macworld'e Adobe ve Belkin Illustrated katılmayacaklarını daha önceden açıklamışlardı.

Bunlara rağmen Apple'ın bu önemli fuarda artık yer almayacak olması ve daha önemlisi, son katılımda konuşmayı Steve Jobs'un yapmayacak olması pek çok dedikoduya yol açtı. Bu dedikodulardan en dikkat çekeni ise Steve Jobs'un yavaş yavaş Apple'dan uzaklaşmakta olduğu söylentisiydi. Gerçekten de Jobs'un sağlık sorunları nedeniyle son zamanlarda şirkette daha az görev aldığı biliniyor.

Tüm konu: Apple'dan şok karar!

İzleyin: iPhone 3G tanıtıldı

Resimlerle: Apple'ın hatırlamak istemedikleri…


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce bu gelişme Apple'da bir sorun olduğunun işareti mi?

Fattur
19-12-2008, 16:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Biraz öyle birazda baktı ordan para gelmiyor elini eteğini çekti