Apple'dan yeni sürprizlere hazırlanın!

CHIP Online
10-02-2014, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tim Cook müjdeyi verdi: 2014 yılı içerisinde çok farklı Apple ürünleri görmeye hazırlanın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/app ... zirlanin_45297.html

Resimlerle: Apple ürünlerininin 36 yıllık geçmişi

2000'li yıllara kıyasla Apple, son dört yıldır yenilik konusunda çok da büyük adımlar atabilmiş değil. Halen aynı ürünlerin yenilenmiş modelleriyle karşımıza çıkan firma, öyle görünüyor ki bu gidişata bir dur demeyi planlıyor.


Apple'ın CEO'su Tim Cook'un verdiği bir röportajda, firmanın yeni ürünler üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. The Wall Street Journal, Cook'un bir cümlesini şu şekilde yayınladı; "Artık yeni ve farklı Apple ürün kategorilerimiz olacak. An itibarı ile bunlardan bahsetmem ne yazık ki mümkün değil fakat gerçekten harika ürünler üzerinde çalışıyoruz."


WSJ ekibinin kendisine ısrarla yönelttiği sorular arasında bulunan "Yeni ürünlerden mi bahsediyorsunuz, yoksa hali hazırda olanları geliştirmekten mi?" şeklindeki soruya Cook, "Mantıklı" olan herkes Apple'ın arka planda yeni kategori ürünler üzerinde çalıştığını tahmin edecektir" şeklinde bir cevap verdi.


Cook bir süredir Apple ürün yelpazesinin büyüyeceği hakkındaki farklı haberlerle gündeme geliyor. Çalışanlarına "2014 yılına, müşterilerimizin çok seveceğini düşündüğümüz yeni ve büyük planlarla gireceğiz" şeklinde aktardığı sözleri ardından röportajında da yeniliklerden bahsetmesi, bir şeylerin değişeceğinin işaretçisi gibi gözüküyor. Cook aynı zaman 2013 yılı içerisinde Apple'ın giyilebilir teknoloji cihazları üreteceğini de dile getirmişti. Daha da önemlisi son zamanlarda internet ortamında sıkça konuşulan, oyun oymaya imkan sunan TV set-top box ürününü de unutmamak lazım.


iPhone ve iPad'lerin son çeyrekteki satış grafikleri, birçok finans analistine göre "hayal kırıklığı" durumunda. Cook ise bu yorumlara karşı Apple hisselerindeki alımı işaret ederek, "Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz ve planlarımız doğrultusunda emin adımlar atıyoruz." dedi.  

Tüm Konu: Apple'dan yeni sürprizlere hazırlanın!

Resimlerle: Apple ürünlerininin 36 yıllık geçmişi

Kaynak: www.chip.com.tr